Σε κάθε κουπόνι, τα μεγάλα ματς είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και τραβούν τα βλέμματα και τον στοιχηματικό τζίρο, όμως ένα καλά μελετημένο δελτίο δύσκολα περιλαμβάνει μόνο παρόμοια ματς.

 

Τα λιγότερο εμπορικά παιχνίδια είναι αυτά που κρύβουν… διαμαντάκια και ένα εξ’ αυτών θα είναι η σημερινή μας επιλογή. Αναφερόμαστε στο ματς της Μπέτις για τη Λα Λίγκα, η οποία θα υποδεχθεί στη Σεβίλλη τη Μαγιόρκα.

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

 

ΜΠΕΤΙΣ: Προσπαθεί να χωρέσει σε μια «μασχάλη» τις εγχώριες διοργανώσεις και την Ευρώπη και ομολογουμένως, η φετινή σεζόν της Μπέτις είναι μια από τις καλύτερές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα της Σεβίλλης πριν μερικά 2ωρα κέρδισε με 3-2 μέσα στην έδρα της έμπειρης Ζενίτ για το Γιουρόπα, πλησιάζοντας τους «16», ενώ παράλληλα είναι μια… ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και διατηρείται στη 3η θέση του πρωταθλήματος! Ο Πελεγκρίνι δε θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος και παρά τη κούραση, η ομάδα θα ψάξει μια νίκη κόντρα στη Μαγιόρκα για να μείνει πάνω από Μππαρτσελόνα και Ατλέτικο. Μοντόγια, Μπράβο, Καμαράσα και Μιράντα θα λείψουν, αλλά δεν επηρεάζουν το αρχικό σχήμα.

 

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Κανείς δεν είπε πως η φετινή προσπάθεια της Μαγιόρκα για παραμονή θα ήταν εύκολη, όμως οι νεοφώτιστοι δείχνουν σε ένα κρίσιμο σημείο πως είναι πολύ σκληροί για να… πεθάνουν. Οι νησιώτες μετρούν δυο σερί νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις και πηγαίνουν σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Λα Λίγκα, στοχεύοντας να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οδηγός στη προσπάθεια θα είναι τα τελευταία ματς με Κάντιθ και Μπιλμπάο, ενώ οι απουσίες που υπάρχουν στην αποστολή δεν αλλάζουν πολλά από τα αρχικά πλάνα για την εντεκάδα. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο σερί νίκες της Μαγιόρκα μπορούν να προβληματίσουν τη τρομερή, το τελευταίο διάστημα, Μπέτις, η οποία θα έχει και τη κούραση από τη Ρωσία, όμως σκοράρει με μεγάλη άνεση. Ευκαιρία δείχνει το Over 2.5 στο 1.80 του Stoiximan.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.