Μάθε τα πάντα για την στοιχηματικη pamestoixima.

 

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα για να μάθουμε τι θα γίνει με το μέλλον των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν και μέχρι τότε, θα επιστρέψουμε στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

Σήμερα το πρόγραμμα έχει μερικά άκρως ενδιαφέροντα ματς, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι το ντέρμπι στην Ιταλική Σέριε Α’. Μιλάμε ασφαλώς για το ματς της Γιουβέντους κόντρα στη Τορίνο, που αποτελεί το λεγόμενο «Derby della Mole», το μεγάλο ραντεβού της πόλης.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η αγωνιστική άνοδος της Γιουβέντους είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα, καθώς οι «μπιανκονέρι» έχουν «σκαρφαλώσει» στη 4η θέση της βαθμολογίας, μετά από το πολύ κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν. Η μεταγραφή του Βλάχοβιτς έχει φέρει ένα κύμα ενθουσιασμού στο σύλλογο, ενώ η ομάδα βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στόχος είναι φυσικά να τερματίσει εντός τετράδας, αλλά όσο ψηλότερα γίνεται και – γιατί όχι- αν της βγει ακόμα και τον τίτλο. Κόντρα στη Τορίνο θα κυνηγήσει μια άνετη νίκη για να δώσει χαρά στον κόσμο της, με τους γνωστούς Κιελίνι, Κιέζα και Μπερναντέσκι να είναι τραυματίες εδώ και καιρό.

 

ΤΟΡΙΝΟ: Η φετινή σεζόν της Τορίνο δε θυμίζει σε τίποτα τη περσινή πορεία, όταν και η σωτηρία ήρθε στο φινάλε. Φέτος, η «γκρανάτα» υπό τις οδηγίες του πολύ έμπειρου Ιβάν Τζούριτς, έχει κάνει μια καλή πορεία, ενώ σε μερικά παιχνίδια παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με επιθετικές αρετές. Τη περίοδο αυτή, πάντως, μετράει 2 σερί ήττες με κακές εμφανίσεις και το ντέρμπι με τη Γιουβέντους δεν έρχεται σε ιδανικό σημείο. Ο Κροάτης τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των βασικών Φαρές και Πράετ, ενώ σκέφτεται να ξεκινήσει με ένα πιο αμυντικό σχήμα, με βάση στον μεσοαμυντικό χώρο. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι μιλάμε για το ντέρμπι της πόλης, η Γιουβέντους δείχνει «αναγεννημένη» το τελευταίο διάστημα. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν μια νίκη ακόμα για να εδραιωθούν στη 4άδα και παρότι δε θα είναι εύκολο, έχουν το πρώτο λόγο κόντρα στη Τορίνο. Επιλογή ο άσος με το Under 4.5, που πληρώνει 1.80 στον Stoiximan. 

 

Στοιχηματικές εταιρείες και pamestoixima live στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).