25 Μαρτίου

Με μία φωτογραφία από το Kavala Air Show ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» η Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα για την επέτειο της 25ηςΜαρτίου 2023

Και οι τέσσερις βουλευτές του νομού απουσίαζαν από την παρέλαση στην Καβάλα αφού επέλεξαν να παραστούν σε παρελάσεις σε άλλους Δήμους του νομού Καβάλας.

Με ηλιοφάνεια και  ζέστη πραγματοποιήθηκαν οι παρελάσεις σε Καβάλα, Χρυσούπολη Θάσο και Ελευθερούπολη το πρωί της 25ης Μαρτίου ανήμερα της εθνικής επετείου της ελληνικής επανάστασης το 1821. 

Αυτές τις αξίες, που προέρχονται από τη θυσία των προγόνων μας, διατηρούμε αλώβητες και τις υποστηρίζουμε με τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων μας και την αποτρεπτική ισχύ τους.

Το εντυπωσιακό θέαμα από το φρούριο της Καβάλας ανήμερα της 25ης Μαρτίου κατέγραψαν τα drones του Στέλιου Πολυχρονίδη και του Διογένη

Στο Ηρώο της Καβάλας στο δημοτικό κήπο και με την κατάθεση στεφάνου ολοκληρώθηκε το ταξίδι τού Καβαλιώτη Χρόνη Μυλωνά που ξεκίνησε από τον Πειραιά στις 21 Μαρτίου με προορισμό την Καβάλα. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου σημείωσε ότι διακόσια χρόνια μετά, η Ελλάδα είναι μια

Ο Δήμος Παγγαίου τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου με το διοικητήριο της Ελευθερούπολης να φωτίζεται με την Ελληνική σημαία. 

 

Τον εορτασμό για των 100 ετών από την Επανάσταση του 1821 η οποία μετατέθηκε για το 1930 και τα γεγονότα της εποχής περιγράφει ο ιστορικός και εκπαιδευτικός, Κυριάκος Λυκουρίνος. 

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστου Μέτιου για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της

Κατέπλευσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) η τορπιλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού «Ξένος». 

 

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στην πόλη της Καβάλας, ορίζονται οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις: Γενικός Σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την ογδόη πρωινή ώρα της 23ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021.
 

Μέ ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης στέλνει το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Μια επέτειο που βρίσκει τους Έλληνες αλλά και όλο τον πλανήτη κλεισμένο στα σπίτια του λόγω της μεγάλης κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

'Εγινε εκτίμηση της κατάστασης σε κάθε περιφέρεια και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αλλά προς τιμήν της εθνικής επετείου να κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών. 

Με συννεφιά με αρκετό κόσμο και χωρίς εκπρόσωπο της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα. Νωρίτερα στο Ηρώο στο δημοτικό κήπο έγινε κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων της Καβάλας όλων των βαθμίδων, των προσκόπων και των ελληνίδων Οδηγών.