Παρότι ακολουθεί μια γεμάτη Ευρωπαϊκή εβδομάδα, σήμερα το πρόγραμμα έχει κάποια σημαντικά παιχνίδια στις μεγαλύτερες κατηγορίες της Ευρώπης, ενώ και στα μέρη μας έχουμε το πολύ αμφίρροπο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη.

 

Μάθε τα πάντα για Στοίχημα Champions League.

 

Εμείς θα αποφύγουμε τα πολύ δημοφιλή παιχνίδια, που θα τραβήξουν τον περισσότερο στοιχηματικό τζίρο και θα πάμε στη Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας, εκεί όπου η πολύ δυνατή ομάδα από τα Άδανα, η Ανταναντεμίρσπορ υποδέχεται τη πρωταθλήτρια Μπεσίκτας.

 

ΑΝΤΑΝΑΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ: Είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν φέτος στη Τουρκία η πορεία που κάνει η Ντεμίρσπορ, όμως αν κοιτάξει κάποιος το ρόστερ και το προπονητικό της τιμ, θα καταλάβει άμεσα πως είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχει μια ομάδα στο πρωτάθλημα που κοντράρει τις παραδοσιακές δυνάμεις και η παρουσία του Μοντέλα στα Άδανα, έφερε στην ομάδα παίκτες όπως οι Μπελαντά, Ασαμπαλόνγκα, Μπαλοτέλι, Ινλέρ, Μπιάρνασον, Σταμπούλι και προσφάτως του Ρεμί. Στόχος είναι η Ευρώπη και το ματς με τη Μπεσίκτας είναι ικανό να φέρει το σύλλογο πιο κοντά στη 2η θέση. Εντός έδρας μετράει 9 σερί επίσημα ματς αήττητη.

 

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Σε τίποτα δε θυμίζει η φετινή Μπεσίκτας την ομάδα που πέρσι έκανε μια υπέροχη πορεία κατακτώντας το πρωτάθλημα. Οι «αετοί» ήταν κάκιστοι και στο Τσάμπιονς Λιγκ με 6/6 ήττες σε έναν θεωρητικά βατό όμιλο, ενώ στο πρωτάθλημα τώρα αρχίσει σιγά σιγά να ανεβάζει ρυθμούς, έχοντας μείνει πολύ πίσω από τη κορυφή. Το ματς στα Άδανα είναι δεδομένα από τα πιο δύσκολα μέχρι το φινάλε, καθώς η ομάδα πηγαίνει σε μια «καυτή» έδρα για να κοντράρει μια ομάδα με μεγάλη «δίψα» για διάκριση. Ο νέος κόουτς Καραβέλι δε θα έχει τον κίπερ Γκιουνόκ και τον χαφ Ενκουντού.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες έχουν υψηλές φιλοδοξίες και θα κυνηγήσουν ένα τρίποντο που θα τους βοηθήσει στο έργο τους. Η Ντεμίρσπορ είναι πολύ ισχυρή εντός, ενώ η Μπεσίκτας έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς. Χαμηλό, αλλά δύσκολα θα χαθεί το γκολ-γκολ στο 1.67 της Novibet.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.