Οι ομάδες ξαναμπαίνουν στο «στίβο» των εγχώριων πρωταθλημάτων, όμως είναι αρκετά… επικίνδυνο να μπαίνουμε σε συλλογή σημείων αμέσως μετά από μια μεγάλη διακοπή.

 

Δείτε στατιστικά και τις τελευταίες κληρώσεις του τζοκερ.

 

Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε να ασχοληθούμε με την Ευρωλίγκα, η οποία κλείνει σήμερα ακόμα μια αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός μετά τη καλή εμφάνιση με τη Ρεάλ, δοκιμάζεται στη Χώρα των Βάσκων, απέναντι στη ντεφορμέ Μπασκόνια και έχει την ευκαιρία για το διπλό.

 

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Μόνο σε ιδανική κατάσταση δεν είναι η Μπασκόνια το τελευταίο διάστημα. Οι Βάσκοι είχαν σημαντικές επιστροφές στο ρόστερ τους κόντρα στη Ζενίτ, όμως οι Ρώσοι πήραν ένα σπουδαίο διπλό και άφησαν την ομάδα του Σπάχια αρκετά πίσω από την 8άδα, κάνοντας το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Η νίκη με τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος, όμως θα χρειαστεί να της βγουν όχι μόνο τα σουτ, αλλά και η τακτική. Επέστρεψαν οι Αλεκ Πίτερς, Σεντερκέρσκις και Κούρουκς, όπως και ο Αμερικανός σέντερ Κοστέλο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πήγε στη Μαδρίτη με ένα «πρέπει» πάνω του, πάλεψε στα ίσα κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα, έφτασε κοντά στη νίκη, όμως στο τέλος έχασε 1-2 κρίσιμα σουτ και τελικώς ηττήθηκε από τη Ρεάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν έτσι τις 4 σερί ήττες για πρώτη φορά φέτος και θα πάνε στη Βιτόρια με στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, χωρίς να σημαίνει πως θα έχουν εύκολο έργο. Ο Μπαρτζώκας έχει αφήσει στην Ελλάδα Έισι και Λαρεντζάκη, όμως όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η κατάσταση που βρίσκεται η Μπασκόνια το τελευταίο διάστημα, δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να φύγει με ένα κομβικό διπλό από τη Βιτόρια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με «φάρο» την εμφάνιση της Μαδρίτης και θα πάρουμε το διπλό με -2.5 χάντικαπ στο 1.80 του Stoiximan. 

 

Ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες κληρώσεις του tzoker, όπως και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ στο numbers.gr με χρήσιμα στατιστικά, αναλύσεις και για το Πάμε Στοίχημα.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. 

 *Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων.