Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι αυτό που έχει και σήμερα τη «μερίδα του λέοντος» αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι, ενώ όσο πλησιάζουμε προς τη Κυριακή, ολοένα και ανεβαίνει η ένταση για το πρώτο σερβίς στο Αυστραλιανό Όπεν.

 

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικά Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ. 

 

Πέρα από τα ματς στο Καμερούν, πάντως, υπάρχει και δράση στην Ευρώπη, με πιο σημαντικό ματς αυτό που θα γίνει στο Ντόρτμουντ, εκεί όπου η Μπορούσια θα υποδεχθεί τη Φράιμπουργκ, σε ένα σημαντικό ματς για τα ψηλά της Μπουντεσλίγκα.

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της για φέτος, η Ντόρτμουντ πριν μια εβδομάδα παρότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στη Φρανκφούρτη, βρήκε τα πατήματά της και έκανε την ολική ανατροπή στο φινάλε. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε θα υποδεχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία τη Φράιμπουργκ, ψάχνοντας ακόμα ένα τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης 4άδας. Σημαντικό για τους Βεστφαλούς να ξαναβρεί ο Χάαλαντ τη φόρμα του, τη στιγμή που όλη η ομάδα δουλεύει γι’ αυτόν. Δε θα παίξουν οι Ρέινα, Ζαγκαντού, Σμέλτσερ και Μόρεϊ, δύσκολα θα προλάβει και ο Γκερέιρο.

 

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Μια από τις καλύτερες χρονιές στη σύγχρονη ιστορία της κάνει φέτος η Φράιμπουργκ, η οποία παρότι είχε ως αρχικό στόχο τη σεζόν την εξασφάλιση της παραμονής, δείχνει ικανή να βγει ακόμα και στην Ευρώπη, αν φυσικά συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Το σύνολο του Στράιχ μπορεί το τελευταίο διάστημα να δείχνει πεσμένο με μια νίκη σε 4 ματς, όμως αν υποτιμηθεί είναι ικανό να κάνει τη ζημιά. Ο βασικός τερματοφύλακας Φλέκεν είναι εκτός, με κορονοϊό είναι και ο στόπερ Σλότερμπεκ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι μιλάμε για δυο ομάδες με τεράστια απόσταση σε θέμα ονομάτων, το ματς δε παύει να είναι ντέρμπι, καθώς έχουν μόλις 2 θέσεις διαφορά. Η Φράιμπουργκ τα πηγαίνει εξαιρετικά εκτός έδρας και μπορεί να σκοράρει κόντρα σε μια άμυνα που δεν εμπνέει σιγουριά. Στο 1.67 το γκολ-γκολ από τη Novibet.

 

Ενημερωθείτε σήμερα στο webfreebets.com για τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις, όπως επίσης και για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πρόγραμμα από τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.