Μάθε τα πάντα για την βετ365 .

 

Μια αρκετά ιδιαίτερη ημέρα είναι σήμερα, μιλώντας πάντα για το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Πέρα από τα εξ’ αναβολής παιχνίδια (που θα συναντούμε πολύ συχνά λόγω των αναβολών), υπάρχουν ματς για Κύπελλα, αλλά και τελικοί για τα Σούπερ Καπ στις μεγαλύτερες Λίγκες της Ευρώπης.

 

Στοιχηματικά έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τον τελικό του Ιταλικού Σούπερ Καπ που θα γίνει στο Μιλάνο και την έδρα της πρωταθλήτριας Ίντερ. Οι «νερατζούρι» θα υποδεχθούν την Κυπελλούχο Γιουβέντους, σε ένα από τα πιο κλασικά ματς της χώρας.

 

ΙΝΤΕΡ: Μετά την περσινή εξαιρετική της πορεία και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Ίντερ παρότι έχασε σημαντικές μονάδες από το ρόστερ της, όπως και τον προπονητή της Αντόνιο Κόντε, συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, όντας στη κορυφή και της φετινής κούρσας, οδηγούμενη από τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Οι «νερατζούρι» έχουν ως πρώτο στόχο και πάλι τον τίτλο, όμως θα τα δώσουν όλα κόντρα στη μεγάλη τους αντίπαλο, Γιουβέντους, για το Σούπερ Καπ, το οποίο κατέκτησαν τελευταία φορά το μακρινό 2010. Ο Ιταλός τεχνικός είδε και τους τελευταίους αμφίβολους να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να είναι διαθέσιμοι.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σε ένα τρελό παιχνίδι, έκανε μια τρομερή ανατροπή κόντρα στη Ρόμα πριν μερικές ημέρες, αποδεικνύοντας πως ακόμα και στις σεζόν που δεν έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει, η φανέλα της παραμένει «βαριά». Οι «μπιανκονέρι» στοχεύουν στη 4άδα του πρωταθλήματος, όμως θα κυνηγήσουν και το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας πηγαίνουν στο Μιλάνο με στόχο να συνεχίσουν την εξαιρετική τους παράδοση στο θεσμό (έχουν 9 τρόπαια), ενώ παραμένουν και οι κάτοχοι. Ο Αλέγκρι θα έχει πάντως, αρκετές απουσίες, μιας και οι σημαντικοί Ντε Λιχτ και Κουαντράντο είναι τιμωρημένοι, τραυματίες οι Κιέζα και Ντανίλο, ενώ με κορονοϊό είναι ο Ράμσεϊ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες είναι γνωστές για τις αμυντικές τους ικανότητες τα τελευταία χρόνια της Ιταλία, όμως όταν μιλάμε για έναν τελικό, αυτά παίζουν το λιγότερο ρόλο. Ένα γκολ θα ανοίξει το ρυθμό και με τη πρόσφατη εικόνα τους, το γκολ-γκολ μοιάζει σαν μια λογική επιλογή στο 1.84 της Novibet.  

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.