Κάθε δυο χρόνια στην Αφρική μαζεύονται οι καλύτεροι παίκτες της ηπείρου για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών. Φέτος είναι η χρονιά της και στο Καμερούν έχει ήδη ξεκινήσει ένα πολύ αμφίρροπο τουρνουά, που θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους συμπατριώτες των ποδοσφαιριστών.

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα ελλαδα superleague.

 

Τα ντέρμπι είναι καθημερινό φαινόμενο και σήμερα το ματς που ξεχωρίζει «σαν τη μύγα μες το γάλα» από το κουπόνι μας, είναι αυτό ανάμεσα σε δυο πρώην και επίδοξες πρωταθλήτριες του θεσμού, τη Νιγηρία και την Αίγυπτο.

 

ΝΙΓΗΡΙΑ: Με πολλές φιλοδοξίες πηγαίνει στα τελικά η Νιγηρία, η οποία είναι από τις πιο έμπειρες και πετυχημένες ομάδες της Αφρικής, όχι μόνο στο Κύπελλο Εθνών, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ειδικά μετά τη δεκαετία του 90’. Οι «μαύροι αετοί» διαθέτουν ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, με παίκτες όπως οι Ιενάτσο, Ιβόμπι, Εντίντι, Μούσα και Όσιμεν, ενώ και στα προκριματικά του Μουντιάλ τα πήγαν πολύ καλά, έχοντας βέβαια και ελλείψεις. Στόχος στη πρεμιέρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ισχυρή Αίγυπτο, όμως ο βασικός στόχος είναι μια εκ των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλο. Εκτός για τη πρεμιέρα ο σταρ Όσιμεν, ο οποίος αναρρώνει από Covid.

 

ΑΙΓΥΠΤΟΣ:  Όταν μιλάμε για Κύπελλο εθνών Αφρικής, τότε στο μυαλό μας έρχεται σχεδόν… αυτόματα η Αίγυπτος. Η πολυνίκης του θεσμού μπαίνει σε ακόμα μια διοργάνωση με φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι και στη κατάκτηση του τροπαίου, τη στιγμή που στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Μοχάμεντ Σαλάχ. Στη πρεμιέρα το έργο της ομάδας του Κάρλος Κεϊρόζ δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα πρέπει να «αναχαιτίσει» τις επιθέσεις της ταχύτατης Νιγηρίας, όμως θα κυνηγήσει τη νίκη για μια καλή αρχή. Απόντες με κορονοϊό θα είναι οι Αντέλ και Αμπογκαμπάλ, ενώ κόπηκε ο τραυματίας Χαμντί.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη σε μια μεγάλη διοργάνωση, οπότε Νιγηρία και Αίγυπτος δύσκολα θα πάρουν πολλά ρίσκα, μιας και θέλουν αρχικά να περάσουν από τον όμιλο και… βλέπουμε. Πιθανή η μοιρασιά, πάμε στο ασιατικό under 2.00, που πληρώνει 1.83 στη Novibet.

 

Ενημερωθείτε σήμερα στο webfreebets.com για τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις, όπως επίσης και για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πρόγραμμα από τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).