Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα και παρότι έχουμε παύση σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις, υπάρχουν ματς κυρίως νωρίς στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι, τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά μέχρι να μπει το 2022.

 

Το πιο μεγάλο, μακράν, ματς της ημέρας, αφορά το Ισπανικό πρωτάθλημα, τη Λα Λίγκα, με τη φιλόδοξη φέτος, Βαλένθια, να υποδέχεται την Εσπανιόλ. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και αναμένεται μια αρκετά δυνατή «μονομαχία».

 

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Οριακά εκτός γηπέδου θα βρει τις «νυχτερίδες» το 2022, μιας και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου θα παίζουν ένα δυνατό ματς στην έδρα τους. Η Βαλένθια προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό κόντρα στη «συμπολίτισσα» Λεβάντε και με νίκη σήμερα θα βρεθεί, έστω και προσωρινά μέσα στη πρώτη 4άδα, που είναι και ο κρυφός στόχος όλων στο σύλλογο. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν είναι λίγα για τον Μπορδαλάς, μιας και ο βασικός χαφ Ράσιτς είναι τιμωρημένος, ενώ δύσκολα θα προλάβουν παίκτες όπως οι Γκαγιά, Ντιακαμπί, Παουλίστα, Φουλκιέρ, και Αντρέ.

 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ:  Έχοντας το μεγάλο ντεσαβαντάζ του να αγωνίζεται μακριά από την έδρα της σε ένα γεμάτο γήπεδο (αλλάζουν οι κανόνες στην Ισπανία από 1/1), η Εσπανιόλ πηγαίνει στη γειτονική Βαλένθια με στόχο να σπάσει ένα κάκιστο ρεκόρ που έχει μακριά από το «σπίτι» της, μετρώντας 18 ματς χωρίς νίκη. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και μέχρι ώρας δε τα πηγαίνει καθόλου άσχημα, όντας στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός αποστολής για το ματς έμειναν οι «χτυπημένοι» από τον κορονοϊό Ερέρα, Βαντίλο, Μέριδα, Καλέρο και ο τραυματίας Λόπεθ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρά τα αγωνιστικά της θέματα, η Βαλένθια έχει δείξει μεγαλύτερη προσήλωση στο φετινό της στόχο και αντιμετωπίζει μια σκληρή ομάδα, η οποία όμως έχει προβλήματα μακριά από την έδρα της. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.85 του Stoiximan.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)