Η Ιταλία, το είπαμε και χθες, πληρώνει στα γκολ, όμως σήμερα θα κινηθούμε σε άλλους… δρόμους. Τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη παίζουν τη τελευταία τους αγωνιστική για το 2021 και οι ομάδες ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Στη Μπουντεσλίγκα έχουμε δυο ματς και στο τελευταίο του προγράμματος, η Κολωνία υποδέχεται τη Στουτγκάρδη, με στόχο να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο Βόλφσμπουργκ.

 

Μάθετε τα πάντα για τα Στατιστικα στοιχηματος.

 

ΚΟΛΩΝΙΑ: Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που παρουσιάζει φέτος η Κολωνία σε σύγκριση με την ομάδα που είχαμε δει τα τελευταία χρόνια. Οι «τράγοι» έχουν μια ασφαλή διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις και θα ψάξουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, υποδεχόμενοι τη Στουτγκάρδη, η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς της αντιπάλους για τη παραμονή. Η έδρα είναι το βασικό «όπλο» της ομάδας για τη πορεία αυτή και παρότι ηττήθηκε στο περασμένο της ματς εντός από την Άουγκσμπουργκ, το ηθικό είναι σε καλά επίπεδα. Ο Μπαουμγκάρτ θα έχει τις βασικές απουσίες των Σκίρι, Χορν και Λιούμπιτσιτς, όμως υπάρχουν άλλοι παίκτες να δώσουν λύσεις.

 

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Υποδέχθηκε τη Μπάγερν τη περασμένη αγωνιστική και παρότι ξεκίνησε αρκετά καλά, η αμυντική της γραμμή δεν άντεξε στη «πολιορκία» των πανίσχυρων Βαυαρών, με αποτέλεσμα να «καταρρεύσει» μετά το πρώτο γκολ και να δεχθεί πέντε. Φυσικά, αυτό δε λέει απολύτως τίποτα, μιας και στόχος για βαθμούς είναι άλλα ματς, όπως αυτό στη Κολωνία. Οι Σουηβοί θα κυνηγήσουν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και ο κόουτς Ματαράτσο έχει οργανώσει ένα πλάνο με αρκετές απουσίες, καθώς οι Κάλαϊτζιτς, Μάσιμο, Κλέμεντ και Σόσα είναι εκτός αποστολής.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες μπορεί να έχουν έξι ολόκληρες θέσεις διαφορά στη βαθμολογία, όμως τους χωρίζουν μόλις πέντε πόντοι. Η Κολωνία τη… πάτησε με την Άουγκσμπουργκ, όμως δύσκολα θα κάνει τα ίδια λάθη στη δυνατή της έδρα. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.95 της Novibet.

 

 Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).