Ένα τριήμερο-φωτιά ξεκινάει σήμερα, καθώς μιας και τελείωσαν οι Ευρωπαϊκοί αγώνες για το 2021, θα έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές για να καλυφθούν τα παιχνίδια από το καλεντάρι κάθε ομοσπονδίας στην Ευρώπη.

 

Μάθε τα πάντα για τις στοιχημα μπομπες.

 

Τα ματς που «κλέβουν» τη παράσταση, ως συνήθως δηλαδή, σε κάθε αγωνιστική είναι αυτά της Πρέμιερ Λιγκ. Στο Λονδίνο και την έδρα της Μπρέντφορντ, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί σήμερα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με στόχο να της κόψει το σερί και να φτάσει στη δική της 2η σερί νίκη.

 

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Παρότι έπαιζε με απουσίες και ήταν ψυχολογικά πιεσμένη μετά το γκολ της Γουότφορντ, η Μπρέντφορντ έβαλε τη μπάλα κάτω, βελτιώθηκε με τις αλλαγές και έκανε μια μεγάλη ανατροπή πριν μερικές ημέρες. Έτσι, οι «σφήκες» του Τόμας Φρανκ δημιουργήσαν και πάλι μια διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.  Ενόψει του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, ο Δανός προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι στους Τόνεϊ και Κάνιος, δυο πολύ σημαντικούς «μοχλούς» στη λειτουργία του συνόλου. Απώλεια, από την άλλη, είναι ο βασικός στόπερ Πίνοκ, λόγω κορονοϊού.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Αργά και σταθερά, μετά την αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει τις νίκες που θέλει και πλησιάζει σε απόσταση «αναπνοής» τη πρώτη 4άδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους, παίζουν όμως όσο πρέπει για τα τρίποντα, κάτω από το βλέμμα του Ραλφ Ράγκνικ, ο οποίος είναι της φιλοσοφίας «πρώτα η νίκη, μετά το θέαμα». Ο Γερμανός τεχνικός έμαθε πως υπάρχουν κάποια θετικά τεστ ενόψει του αγώνα στο Λονδίνο, όμως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς θα γίνουν νέα τεστ. Οι σίγουροι εκτός είναι οι Βαράν, Πογκμπά, Μαρσιάλ και Μάτα, ενώ δύσκολα θα παίξουν οι Μάτιτς και Λίντελοφ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από το στρατόπεδο των «διαβόλων», με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Ράγκνικ έχει τα φόντα να βάλει «μπλόκο» στο επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων και να βγει το διπλό στο 1.95 της Novibet.

 

Στοιχηματικές εταιρίες με στοιχημα ισοπαλιες στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).