Ένα από τα πιο δυνατά Σαββατοκύριακα ήταν αυτό που μας πέρασε, με αρκετές εκπλήξεις, αλλά και τη σπουδαία μάχη στη Φόρμουλα 1, που θα συζητάμε για πολλά ακόμα χρόνια. Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν μεσοβδόμαδα και σήμερα έχουμε τον επίλογο της αγωνιστικής των προηγούμενων δυο ημερών. Στο ματς που κλείνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο, η Ρόμα ψάχνει την επιστροφή στα τρίποντα απέναντι στη Σπέτσια, την οποία υποδέχεται στο «Ολίμπικο» στις 21:45. 

 

Μάθε τα πάντα για Προσφορές* εταιριών στοιχήματος.

 

ΡΟΜΑ: Δεν έκανε πολλές χάρες ο Μουρίνιο μεσοβδόμαδα για το Κόνφερενς Λιγκ και παρότι η ομάδα είχε εξασφαλίσει τη πρόκριση, έβαλε πολλούς βασικούς στη Σόφια απέναντι στη ΤΣΣΚΑ, παίρνοντας τη νίκη και τη 1η θέση στον όμιλο. Ο Πορτογάλος περιμένει οι παίκτες του να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μιας και η Ρόμα έχει μείνει αρκετά πίσω από τη 4άδα, μετά τις ήττες από Ίντερ και Μπολόνια. Σημαντικές θα είναι οι απώλειες των τιμωρημένων Μαντσίνι και Ζανιόλο, μακροχρόνια εκτός οι Σπινατσόλα και Πελεγκρίνι, ενώ επιστρέφει ο σημαντικός Κάρλσντροπ στα άκρα.

 

ΣΠΕΤΣΙΑ: Εκεί που όλοι έλεγαν πως επιτέλους ήρθε η… ανάσταση της ομάδας μετά από ένα μεγάλο σερί ηττών, η Σπέτσια απώλεσε το προβάδισμα με 2-0 που είχε τη περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Σασουόλο και τελικά πήρε το βαθμό, τον πρώτο της μετά από 3 σερί ήττες. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα τα δίνει όλα για να κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής τη βόλεψαν, καθώς Κάλιαρι, Τζένοα και Σαλερνιτάνα ηττήθηκαν. Πηγαίνει στη Ρώμη να τα δώσει όλα και ότι έρθει, αν έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο. Εκτός αποστολής ο Ενζολά για πειθαρχικό παράπτωμα, τραυματίες οι σημαντικοί Σαλσέντο, Μπουραμπιά και Αντίστε.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι «τζιαλορόσι» είναι δεδομένο πως θα βγάλουν αντίδραση μετά τις δυο σερί ήττες τους στο πρωτάθλημα και η Σπέτσια είναι ο ιδανικός αντίπαλος για ένα καλό ξέσπασμα. Τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στο συνδυασμό του άσου με το over 2.5 στο 1.83 της Novibet.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).