Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με πολλά και διάφορα πέρασε και αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, θα είναι η τελευταία Ευρωπαϊκή για το 2022, με αγώνες για τους ομίλους των διασυλλογικών διοργανώσεων. Πριν, όμως, από τα ματς αυτά, έχουμε σήμερα σημαντικά παιχνίδια για τα πρωταθλήματα Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας και Αγγλίας.

 

Στη Πρέμιερ Λιγκ, στο ματς που «κλέβει τη παράσταση» από όλο το πρόγραμμα, η Έβερτον φιλοξενεί την Άρσεναλ στο Λίβερπουλ, με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους.

 

Μάθε τα πάντα για το ζωντανό bet365 καζινο

 

ΕΒΕΡΤΟΝ: Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα φέτος για την Έβερτον, η οποία δε λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ γνώρισε τη συντριβή από τη «συμπολίτισσα» Λίβερπουλ στο ντέρμπι της πόλης, έγινε αντικείμενο αποδοκιμασιών από τον κόσμο της και ο Ισπανός προπονητής, αν δεν αλλάξει κάτι άρδην στο σύλλογο, μετράει… μέρες στο πάγκο. Κόντρα στην Άρσεναλ ίσως έχει τη τελευταία του ευκαιρία, όμως γνωρίζει πως το κλίμα είναι δύσκολα αναστρέψιμο. Εκτός παραμένει ο Κάλβερτ-Λούιν, νέες απώλειες οι Ροντόν και Μίνα, επιστρέφουν οι Χόλγκεϊτ και Γκόμεθ.

 

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τα έδωσε όλα κόντρα στη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τραφορντ», προηγήθηκε, δε τρόμαξε από την ανατροπή, ισοφάρισε και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα είχε γλιτώσει την ήττα με ένα ανόητο πέναλτι του Όντεγκαρντ. Οι «γκάνερς» του Αρτέτα έχουν βελτιώσει αισθητά την εικόνα τους εδώ και αρκετό διάστημα και το μόνο που τους λείπει, ουσιαστικά, είναι να πάρουν τις νίκες στα ντέρμπι. Κόντρα στην Έβερτον, ο Ισπανός κόουτς έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει επιθετικά για να μην αφήσει τους αντιπάλους του χρόνο να βρουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Εκτός είναι ο Τσάκα, δύσκολα θα παίξει ο Σμιθ-Ρόου.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα που βγάζει η Έβερτον προς τα έξω το τελευταίο διάστημα μόνο υγεία δεν εκπέμπει και η Άρσεναλ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θεωρούμε πως οι «κανονιέρηδες» μπορούν να σκοράρουν πάνω από δυο φορές, θα παίξουμε το διπλό στο 2.20 από τον Stoiximan.

 

Στοιχηματικές εταιρίες με bet365 prosfora* στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).