Απ’ όλα έχει ο… μπαξές, που λέει ο σοφός λαός μας, σήμερα στο κουπόνι. Πέρα από το μεγάλο Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, οι παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες και τα σημεία που μπορεί να βγουν μετά τη μελέτη είναι αρκετά.

 

Εμείς επιλέξαμε ένα όχι και τόσο εμπορικό ματς να ασχοληθούμε. Στη Λιγουρία και τη βορειοανατολική Ιταλία, η Σπέτσια θα προσπαθήσει να πάρει «ανάσα» στην ουρά της βαθμολογίας, υποδεχόμενη την ισχυρή Σασουόλο. Σέντρα στις 16:00.

 

Μάθε τα πάντα για τον στοιχιμαν

 

ΣΠΕΤΣΙΑ: Γνώριζε πως το ταξίδι της και το ματς στο Μιλάνο στην έδρα της πρωταθλήτριας Ίντερ δε θα ήταν από τα απλά ματς της σεζόν. Τελικά, η Σπέτσια πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και γνώρισε τη… διδακτική ήττα με 2-0. Άλλα παιχνίδια είναι αυτά που θα δώσουν τη παραμονή, όπως αυτό με τη Σασουόλο στο «Α. Πίκο». Η έδρα της ομάδας είναι το σταθερό της «όπλο» φέτος και ο βασικός λόγος που παραμένει, έστω και δύσκολα, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ σημαντικό για τον Τιάγκο Μότα πως δε θα έχει νέα προβλήματα απουσιών ενόψει του αγώνα.

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Μπορεί στη Σασουόλο οι προπονητές να αλλάζουν τα τελευταία χρόνια, η νοοτροπία, όμως, της ομάδας δεν έχει αλλάξει. Οι «νεροβέρντι» παίζουν ένα αρκετά ελκυστικό επιθετικό ποδόσφαιρο, δε φοβούνται κανέναν αντίπαλο και αυτός είναι ο βασικός λόγος που έχουν πάρει μεγάλες νίκες και έχουν τερματίσει σε υψηλές θέσεις. Μετά το τελευταίο εκτός έδρας 3-1 επί της Μίλαν, η ομάδα του Ντιονίζι έπαιξε στα ίσα και τη Νάπολι και παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0, λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, παίρνοντας τελικά το βαθμό. Πηγαίνει στη Σπέτσια για το διπλό και έχει δείξει πως έχει τα φόντα να το πάρει. Εκτός ο Τζούριτσιτς, δύσκολα οι Μπογκά και Ομπιάνγκ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί στο ματς η Σπέτσια να «καίγεται» πραγματικά για το τρίποντο, δε μπορούμε, όμως να παραγνωρίσουμε πως η Σασουόλο και καλύτερη ομάδα έχει και σε καλύτερη κατάσταση. Με ρίσκο θα πάρουμε το διπλό στο 2.12 του Stoiximan.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).