«Σήμερα (σ.σ. χθες) βρέθηκα στην Κατερίνη για να καλύψω το ξεκλήρισμα μίας οικογένειας αρνητών. Ένας υγιέστατος 43χρονος, γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του θέσεις, πέθανε. Τρία μόλις 24ωρα πριν είχε πεθάνει ο 75χρονος πατέρας του ενώ σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη νοσηλεύεται η μητέρα του». 

 

Τα παραπάνω περιγράφει, ο Χρήστος Νικολαϊδης ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ για το ΟΡΕΝ. 

 

Ο δημοσιογράφος περιγράφει την συγκλονιστική ιστορία για το πως οικογένειες ολόκληρες ξεκληρίστηκαν από κορωνοϊό. 

 

Διαβάστε όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: 

 

Στο Ναό της Αγίας Άννης, που έγινε η κηδεία, έγινε χτες η κηδεία ενός 65χρονου, που πέθανε επίσης από Κορονοϊό. Νωρίτερα έγινε το μνημόσυνο μίας τριμελούς οικογένειας, που επίσης σκότωσε ο ιός, ενώ αύριο θα γίνει η κηδεία ενός 69χρονου, που έφυγε από την ίδια αιτία.

 

Ο 43χρονος εργαζόταν στο νοσοκομείο Κατερίνης. Είχε προτιμήσει να βγει σε αναστολή από το να εμβολιαστεί. Το πλήρωσε πολύ ακριβά! Το πλήρωσε με τη ζωή του!

 

Αυτό όμως που πραγματικά με συγκλόνισε ήταν η αντίδραση των αρνητών- συναδέλφων του από το Νοσοκομείο! 

 

Είναι 105 (από τους 750 συνολικά εργαζόμενους), όσοι εξακολουθούν να αρνούνται να εμβολιαστούν και, καθώς παραμένουν στο καθεστώς αναστολής εργασίας, δοκιμάζουν τις αντοχές τους χωρίς μισθό!  

 

Μίλησα με δύο από αυτούς. Οι άνθρωποι είναι αλλού!

 

Ούτε καν αυτός ο θάνατος του συναδέλφου τους δεν τους έχει κάνει να μετατοπιστούν έστω και κατ' ελάχιστον από την αντιεμβολιαστική τους στάση!

 

Εργαζόμενοι σε νοσοκομείο, δηλαδή άνθρωποι οι οποίοι έρχονται σε καθημερινή επαφή με την Ιατρική επιστήμη, τα επιτεύγματα και τους λειτουργούς της, πιστεύουν ότι το εμβόλιο δεν σε προστατεύει από το θάνατο!

 

Οι άνθρωποι, μπροστά στο φέρετρο του 43χρονου συναδέλφου τους, είχαν ακόμη επιφυλάξεις για την ωφέλεια του εμβολίου. Όταν δε, τους είπα πως οι εννέα στους δέκα ασθενείς των ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι, απάντησαν ότι "αυτά δεν τα πιστεύω"...

 

Εργαζόμενοι νοσοκομείου πιστεύουν ότι άλλοι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε μία γιγαντιαία επιχείρηση ψεύδους και διαστρέβλωσης με σκοτεινά κίνητρα και ακόμη σκοτεινότερους σκοπούς...

 

Το χειρότερο όμως από όλα, όπως μου είπε χαρακτηριστικά ένας από τους ιερείς του ναού, είναι ότι οι σκοταδιστές- αρνητές προτάσσουν για να στηρίξουν τις ανόητες θέσεις τους τη Θρησκεία, κάτι που εκτός από αβάσιμο είναι και ανήθικο! 

 

Γυρνώντας έμεινα με τη σκέψη: σε μερικά θέματα δεν υπάρχει σωτηρία».