Μεγάλες ουρές σχηματίζονται στα διόδια της Ασπροβάλτας, όπως περιγράφει ο πρώην δήμαρχος Αμφίπολης, Κώστας Μελίτος ο οποίος εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «οι μετακινήσεις μεταβλήθηκαν σε καθημερινό εφιάλτη. Ο κόσμος πληρώνει και ταλαιπωρείται μέσα στον καύσωνα, ακόμη και η αυτόματη μπάρα , τέθηκε εκτός λειτουργίας». 

 

Η ανάρτηση του Κώστα Μελίτου: 

 

«Αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην Εγνατια Οδό στα διόδια Ασπροβάλτας και Λαγκαδα (Νυμφοπετρα). Αυτός ο δρόμος κατασκευάσθηκε για να διευκολύνει τις διεθνής μεταφορές, από Ανατολή προς Δύση και αντίστροφα. 

 

Έδωσε πνοή στον τόπο μας μιας και μας διευκόλυνε και τις εσωτερικές  μετακινήσεις μας . 

 

Φτιάξατε τα διόδια και καταστρέψατε τα πάντα. Οι μετακινήσεις μεταβλήθηκαν σε καθημερινό εφιάλτη. Ο κόσμος πληρώνει και ταλαιπωρείται μέσα στον καύσωνα , ακόμη και η αυτόματη μπάρα, τέθηκε εκτός λειτουργίας Άγνωστο γιατί. 

 

Κρίμα, μια λέξη μόνο αντιπροσωπεύει την κατάσταση: Ανικανότητα. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση εδώ και τόσο καιρό !!! Στην Ευρώπη ,που επικαλείστε για τόσα αλλά θέματα , αυτή η κατάσταση υπάρχει ;;;

 

Ειλικρινά μόνο οργή και θλίψη μπορεί να αισθανθεί κανείς!».

 

Δείτε Φωτογραφίες: