1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης θα παρουσιάσει την βραβευμένη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!»

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης συμμετείχε στο 1 ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου που διοργανώνει η Δ.Δ.Ε. Πειραιά με την βραβευμένη θεατρική παράσταση «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!», εκπροσωπώντας την Δ.Δ.Ε. Καβάλας και το Δήμο Παγγαίου. 

Η παράσταση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!», που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 20:30, ματαιώνεται λόγω του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Σίλα και του θανάτου του Τάσου Ματσάγκου.

Το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 20:30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης θα παρουσιάσει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη βραβευμένη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!».

Ολοκληρώθηκε το τρίτο και τελευταίο μέρος της εκπαίδευσης στην τρισδιάστατη εκτύπωση για τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης, το οποίο έγινε από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο διεξήχθη στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus.

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης με τη θεατρική παράσταση: «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!», απέσπασε το 1ο Βραβείο, στην κατηγορία Θέατρο, στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 20:30 στο αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!».

Ολοκληρώθηκε η παράσταση του 1ου ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης, με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δυο διακρατικές συναντήσεις εργασίας, των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης, με τους μαθητές από τα επαγγελματικά λύκεια του Jablunkov της Τσεχικής Δημοκρατίας, της P

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και η Θεατρική του Ομάδα συμμετέχουν για πρώτη φορά στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, με τη θεατρική παράσταση «Το Σακάκι που Βελάζει», του Στανισλάβ Στρατίεβ (μετάφραση Βασίλη Σκουβακλή).