Παίξτε στοίχημα νόμιμα και κάνε την vistabet εγγραφη σου.

 

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι αγωνιστικές που μένουν για το φινάλε στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όσο πλησιάζουμε στο φινάλε, ολοένα και μεγαλώνει το ενδιαφέρον, κυρίως στην κορυφή και την «ουρά». Το πιο μεγάλο ματς του διημέρου, είναι ξεκάθαρα αυτό που θα γίνει στη Βαρκελώνη.

 

Εκεί, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο δίνουν ραντεβού τίτλου, με τον νικητή να μένει μόνος πρώτος και να περιμένει το ματς της Ρεάλ αύριο. Ο χαμένος, από την άλλη, χάνει μεγάλο μέρος των ελπίδων του για την Κούπα.

 

Μπαρτσελόνα: Με μια πολύ μεγάλη ανατροπή ξεπέρασε το σοκ της ήττας από τη Γρανάδα πριν από 10 μέρες η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με 3-2 μέσα στη Βαλένθια και διατήρησε στο μεγαλύτερο βαθμό τις ελπίδες της για τον τίτλο. Πλέον, οι «μπλαουγκράνα» τα παίζουν όλα για όλα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, εκεί όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, στη μεγάλη μάχη που δίνουν με τις δυο Μαδριλένες. Τα τρία τελευταία ματς των δυο είχαν πάει προς το μέρος των «ροχιμπλάνκος», όμως υπάρχει αισιοδοξία και όλοι περιμένουν μια απάντηση των Καταλανών στο γήπεδο. Οι απουσίες είναι γνωστές, «παίζουν» για την εντεκάδα οι Αραούχο και Σέρτζι Ρομπέρτο.

 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αν η Ατλέτικο τα είχε πάει λίγο καλύτερα εκτός έδρας το τελευταίο δίμηνο, τώρα θα μιλούσαμε για «παρέλαση» τίτλου μέσα στη Βαρκελώνη. Η διαφορά που είχαν αποκτήσει οι Μαδριλένοι στην κορυφή ήταν μεγάλη, όμως «σβήστηκε» πολύ γρήγορα και με όσα έδειξαν κόντρα στην αδύναμη Έλτσε πριν από μια εβδομάδα, πρέπει να λένε και… ευχαριστώ που είναι ακόμα πρώτοι. Στόχος για τον Σιμεόνε και την ομάδα του είναι η νίκη στο «Καμπ Νου», καθώς ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να μη φτάσει για να παραμένουν στην κορυφή, σε περίπτωση που νικήσει αύριο η Ρεάλ. Δεν υπάρχει καμία απουσία βασικού παίκτη, πέραν του ημι-βασικού Λόντι.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορούμε να «χρίσουμε» τη Μπαρτσελόνα σαν φαβορί. Οι Καταλανοί χρωστούν ένα μεγάλο ματς φέτος απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, έχουν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα τίτλου και θεωρούμε πως ο Μέσι θα «μιλήσει» στο πιο κρίσιμο σημείο. Στο 1.86 ο άσος στη Vistabet.

 

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.