Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε των πρωταθλημάτων, οι αγώνες θα γίνονται ολοένα και πιο σημαντικοί για τις ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Πολλά εισιτήρια και θέσεις μπορεί να έχουν ήδη κριθεί, όμως υπάρχουν πολλά που ακόμα «παίζονται», δίνοντας αίγλη στα ματς.

 

Παίξε δωρεάν στο κορυφαίο φρουτάκι το μπούκ οφ ρα.

 

Στη Γαλλία, η μάχη του τίτλου είναι «καυτή», όμως λίγο πιο κάτω οι θέσεις της Ευρώπης ακόμα είναι διεκδικήσιμες. Η Μαρσέιγ παλεύει για μια εξ’ αυτών, δίνοντας σήμερα ένα δύσκολο ματς στην έδρα της Ρεμς.

 

Ρεμς: Μια από τις πιο δύσκολες ομάδες να ηττηθεί είναι η Ρεμς στο φετινό Γαλλικό πρωτάθλημα, όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει το επόμενο βήμα, καθώς οι πολλές ισοπαλίες (έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα) την έχουν σταθεροποιήσει κάπου στη μέση της κατάταξης. Η έλλειψη στόχων παίζει το ρόλο της σε μια ομάδα, όμως η ομάδα από τα βορειοανατολικά της χώρας παίζει πάντα με δυνατά όταν αντιμετωπίζει έναν από τους «μεγάλους» της Λιγκ 1. Κόντρα στη Μαρσέιγ θα προσέξει την άμυνά της και θα ψάξει με υπομονή ένα τέρμα.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Ράικοβιτς - Φοκέ, Φάες, Αμπντελχαμίντ, Ντε Σμετ - Μπουκού, Κασαμά, Σαβαλερίν, Ντουμπιά - Τουρέ, Ντιά.

 

Μαρσέιγ: Δεν ήταν η χρονιά της Μαρσέιγ φέτος, μιας και δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε οι διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας. Η αλλαγή προπονητή (Σαμπαολί αντί Βίλας Μπόας) δείχνει να δουλεύει καλά μέχρι ώρας, μιας και υπό τις οδηγίες του Αργεντινού, η ΟΜ έχει ανέβει λίγο ποιοτικά και επιθετικά στο γήπεδο, ενώ πλέον αξιώνει και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κυνηγώντας την 5η θέση. Με τον Σαμπαολί η Μαρσέιγ έχει 4 νίκες στα 6 παιχνίδια του, σκοράροντας πιο εύκολα απ’ ότι κάθε άλλη στιγμή τη φετινή σεζόν. Το ματς στη Ρεμς δε θα είναι εύκολο, όμως υπάρχει πίστη και καλή ψυχολογία για ένα σημαντικό διπλό.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-1-2): Μανταντά - Αλβάρο, Μπαλέρντι, Καμαρά - Λιρόλα, Ρονζιέ, Γκέιγ, Ενρίκε - Παγιέ - Τοβέν, Μίλικ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλά είναι τα τελευταία δείγματα γραφής της Μαρσέιγ, η οποία με τον Σαμπαολί στον πάγκο της έχει γίνει πιο… αλέγρα επιθετικά. Η Ρεμς στηρίζεται κυρίως στην άμυνά της και θεωρούμε πως αν οι φιλοξενούμενοι βρουν ρυθμό στο ματς, θα φύγουν με ένα υπερπολύτιμο διπλό στο 2.15 της novibet.

 

Για προγνωστικά, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.