Μάθετε τα πάντα για το κουπόνι οπαπ.

 

Από χθες γνωρίζουμε ήδη τη μια φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, μια διοργάνωση με παράδοση στις εκπλήξεις. Δεδομένα το αουτσάιντερ στον τελικό θα βγει από το ζευγάρι της Λέστερ με τη Σαουθάμπτον.

 

Μιλάμε για δυο πολύ ικανές ομάδες, με ποιότητα στις γραμμές τους, που έχουν ως στόχο όχι μόνο να φτάσουν στον τελικό, αλλά και να σηκώσουν την Κούπα. Οι δυο τους δίνουν τη δίκη τους μάχη στο «Γουέμπλεϊ» για το «χρυσό» εισιτήριο.

 

Λέστερ: Εκεί που φαινόταν ότι μπορούσε να κυνηγήσει ακόμα και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, οι δυο σερί ήττες από Σίτι και Γουέστ Χαμ έχουν φέρει τη Λέστερ σε μια κατάσταση που κινδυνεύει ακόμα και η τετράδα. Πέρα από όλα αυτά, το Κύπελλο είναι κάτι ξεχωριστό και οι «αλεπούδες» θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με ένα τρόπαιο που θα τους «μεγαλώσει» σαν σύλλογο. Ο Ρότζερς γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σαουθάμπτον και παρά τις απουσίες, η ομάδα του δείχνει να έχει ένα αβαντάζ. 

 

Info Bet :  Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν ο εφεδρικός χαφ Τσαντούρι, ο πολύτιμος χαφ Μάντισον και ο συμπληρωματικός επιθετικός Αγιόθε, που παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να επιστρέψουν τώρα. Ανέτοιμοι ο χρήσιμος μπακ Τζάστιν, ο έμπειρος στόπερ Μόργκαν και ο σημαντικός Μπαρνς (εξτρέμ). Λογικά διαθέσιμοι ο βασικός στόπερ Σογιουνσού και ο εξτρέμ Ουντέρ.

 

Ενδεκάδα : Σμάιχελ - Φοφανά, Έβανς, Σογιουντσού - Ρικάρντο Περέιρα, Τίλεμανς, Εντίντι, Πρατ (Μάντισον), Καστάν - Ιχεανάτσο, Βάρντι.

 

Σαουθάμπτον: Εδώ και πολύ καιρό, όντας βαθμολογικά αδιάφορη στο πρωτάθλημα, η Σαουθάμπτον τα δίνει όλα στα παιχνίδια του Κυπέλλου, έχοντας βάλει τον αρχαιότερο θεσμό στην Αγγλία σε πρώτη προτεραιότητα. Οι «Άγιοι» περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με τη Λέστερ και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να «χτυπήσουν» την αντίπαλό τους στα αδύνατα σημεία της. Το καλό για τον Ραλφ Χάσενχουτλ είναι πως οι απουσίες της ομάδας του ολοένα και λιγοστεύουν, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει πολλές εναλλακτικές για το αρχικό του σχήμα. 

 

Info Bet: Παραμένουν στα «πιτς» ο ενδεκαδάτος χαφ Ρομέου, ο χαφ Σμολμπόουν και ο εφεδρικός φορ Ομπαφέμι, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο ο χρήσιμος χαφ Μιναμίνο. Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα.

 

Ενδεκάδα : Φόρστερ - Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Μπέρτραντ - Γουόλκοτ, Γουάρντ-Πράουζ, Άρμστρονγκ, Ντζενεπό - Ρέντμοντ, Ινγκς.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λέστερ ή Σαουθάμπτον; Σαουθάμπτον ή Λέστερ; Όποια από τις δυο και να περάσει, δε θα είναι εύκολο να νικηθεί στον τελικό. Για το μεταξύ τους παιχνίδι, αν κοιτάξουμε την πρόσφατη παράδοση όποτε αναμετρώνται, βλέπουμε πολλά γκολ. Έτσι θα κινηθούμε και τώρα. Πρώτη μας επιλογή είναι το να σκοράρουν αμφότερες στο 1.78 του Stoiximan.

 

Για προγνωστικά στοιχήματικες, στοιχηματικές εταιρείες, livescore και κουπόνι ΟΠΑΠ, επισκεφθείτε το sentragoal.