Μια σούπερ Τετάρτη ανοίγεται μπροστά μας, με πολλά μεγάλα παιχνίδια, πέραν φυσικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που από χθες έχει μπει στα προημιτελικά του. Έτσι, έχουμε εξ’ αναβολής μας για τη Σέριε Α’ και τη Λα Λίγκα, ενώ σέντρα γίνεται και στα ημιτελικά του Ελληνικού Κυπέλλου.

 

Το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το πάλαι ποτέ ντέρμπι κορυφής του Ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο στο στάδιο Municipal de Anoeta.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ περίεργο ματς, λίγα 24ωρα μετά τον ιστορικό μεταξύ τους τελικό. Η Αθλέτικ θα χρειαστεί χρόνο για να συνέλθει από την ήττα, η Σοσιεδάδ θα χρειαστεί χρόνο για να προσγειωθεί και να αφήσει στην άκρη τους πανηγυρισμούς. Πάμε στα γκολ, περιμένοντας ένα πιο ανοιχτό – ελεύθερο παιχνίδι συγκριτικά με του Σαββάτου. Στο 2.00 το g/g της βετ365.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - Μεθυσμένη πολιτεία! Με ένα πέναλτι του Οϊαρθάμπαλ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, νίκησε στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (της περσινής σεζόν) την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της μετά από 37 χρόνια. Δεν έκανε φοβερά πράγματα στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά ήταν αψεγάδιαστη στο ανασταλτικό και δεν κινδύνεψε ποτέ. Στόχος επετεύχθη, το κλίμα είναι γιορτινό όλες αυτές τις μέρες στην πόλη, αλλά η ζωή συνεχίζεται και το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Σοσιεδάδ αναζητά μία θέση στην πρώτη εξάδα, προκειμένου να παίξει Ευρώπη και την ερχόμενη σεζόν.

 

Πιθανή ενδεκάδα: Ρεμίρο – Γκοροσαμπέλ, Λε Νορμάντ, Θουμπελδία, Μονρεάλ – Γκεβάρα, Θουμπιμέντι, Μερίνο - Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ, Πόρτου.

 

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - Πάμφτωχη εμφάνιση στον τελικό του Σαββάτου, πολύ κατώτερη των απαιτήσεων και των προσδοκιών. Μεγάλη η απογοήτευση από την ήττα κόντρα στην Σοσιεδάδ. Οφείλει βέβαια να συνέλθει άμεσα, καθώς έχει μπροστά της έναν νέο τελικό, αυτόν της τρέχουσας σεζόν, σε 10 μέρες απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα έχει ξεμείνει από ρεαλιστικούς στόχους, καθώς παρότι βελτιωμένη από τον Ιανουάριο και ύστερα, δεν μπόρεσε ποτέ να τρέξει ένα δυνατό νικηφόρο σερί (πολλές ισοπαλίες). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, 11 πόντους πίσω από Βιγιαρεάλ και Μπέτις, τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα.

 

Πιθανή ενδεκάδα: Ουνάι Σιμόν – Κάπα, Νούνιεθ, Μπαλενθιάγα, Λέκουε – Ιμπάι, Ουνάι Λόπεθ, Βεσγά, Μορσίγιο – Σανκέτ, Βιγιαλίμπρε

 

Δείτε επίσης: Στοίχημα - Δίνει απαντήσεις η πρωταθλήτρια.

 

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.