Η ΕΕΕΠ έχει απαγορεύσει τις λέξεις για προσφορές* π.χ. stoiximan bonus

 

Μέσα στο lockdown και την παγωνιά που ήρθε ξαφνικά στη χώρα, επιστρέφει η κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου στον πλανήτη να μας συντροφεύσει μέχρι τον Μάιο και φυσικά μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη συμμετοχή των 16 καλύτερων ομάδων τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

 

Τα ματς θα γίνονται ανά δυο στη φάση αυτή και σήμερα έχουμε 4 πολύ φιλόδοξες ομάδες να συγκρούονται σε Βαρκελώνη και Λειψία. Εμείς θα ασχοληθούμε με το σπουδαίο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σαν Ζερμέν στο «Καμπ Νου».

 

Πρόταση στο κουπόνι πάμε στοίχημα: Θα μπορούσε κάποιος δικαίως να πει πως η φετινή Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ομαδάρες των Καταλανών για 10 χρόνια από το 2005 και μετά, όμως η παρουσία του Μέσι και η ιστορική φανέλα της ομάδας δίνουν ένα σημαντικό αβαντάζ, σε ένα γήπεδο που η Παρί έχει εφιαλτικές πρόσφατες αναμνήσεις. Ο άσος είναι πιθανός, έστω και οριακά παίζεται το 2.05 του Stoiximan.
 

Μπαρτσελόνα: Η φετινή σεζόν για τη Μπαρτσελόνα είναι κάτι σαν μεταβατική, με το πρωτάθλημα να δείχνει να χάνεται, ενώ μείζον θέμα αποτελούν οι εκλογές στο σύλλογο, αλλά και η παραμονή του ηγέτη και εμβληματικού Μέσι. Μέσα σε όλα αυτά, οι Καταλανοί ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας φιλοδοξίες, αλλά και έναν πρώτο πολύ δυνατό αντίπαλο.

 

Ο Κούμαν έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, όμως τα περισσότερα είναι γνωστά εδώ και καιρό, οπότε δεν χαλάει σε κάτι το δέσιμο των βασικών του παικτών. Ενδικτεικά εκτός θα είναι οι Κουτίνιο, Φάτι, Πικέ, Αραούχο, Μπράιτγουεϊτ και Σέρχι Ρομπέρτο.

 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-1 κόντρα στην Αλαβές. Προηγήθηκε με τον Τρινκάο στο 29’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μέσι στο 45’+1’, δέχθηκε το 2-1 στο 57’, έκανε το 3-1 με τον Τρινκάο στο 74’, αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ με τους Μέσι (75’) και Φίρπο (80’).

 

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Ντεστ, Λενγκλέ, Ουμτιτί ή Πικέ, Άλμπα – Ντε Γιόνγκ, Πέδρι, Μπουσκέτς – Γκριεζμάν, Μέσι, Ντεμπελέ.

 

Παρί Σαν Ζερμέν: Με το Τσάμπιονς Λιγκ να αποτελεί μακράν τον πιο βασικό στόχο της Παρί, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο ετοιμάζεται για την πολύ δύσκολη επανέναρξη της διοργάνωσης, κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει καθόλου καλή προϊστορία. Οι Γάλλοι πέρσι έφτασαν μια ανάσα από την κούπα και φέτος με τον Αργεντινό τεχνικό κοιτούν μπροστά, έχοντας πλέον και την εμπειρία που χρειάζεται.

 

Για το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, πάντως, οι Παριζιάνοι θα στερηθούν των υπηρεσιών πολύ σημαντικών παικτών όπως οι Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Μπερνάτ, ενώ αγωνία υπάρχει και για τον Βεράτι.

 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Νις. Προηγήθηκε με τον Ντράξλερ στο 22’, ισοφαρίστηκε στο 50’, πήρε τη νίκη με γκολ του Κιν στο 76’.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νάβας - Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά - Παρέδες, Γκουεγιέ (Ραφίνια) - Κεν, Βεράτι, Εμπαπέ - Ικάρντι.

 

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, casino, φρουτάκια και πολλά άλλα, επισκεφθείτε το sentragoal. 21+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις