Στην προσπάθειά του να βγει από το πυροσβεστικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του,  o άτυχος πυροσβέστης παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

 

Ο 46χρονος πυροσβέστης, σύμφωνα με το e-evros.gr δεν μπόρεσε να βγει από το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν και οδηγός, το όχημα είχε εγκλωβιστεί από τα νερά της βροχής και ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

 

To Πυροσβεστικό Σώματα της πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένο και όλα αυτά ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη σε όλη την περιοχή του Έβρου.

 

Το σημειώθηκε, όπως αναφέρει το e-evros στο πλαίσιο των πλημμυρών που σαρώνουν ολόκληρο τον Έβρο τις τελευταίες ώρες με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Στην περιοχή του Απαλού όπου και έχασε την ζωή του ο άτυχος πυροσβέστης εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σε πλημμύρες.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Οπως είπε ο κ.Πέτροβιτς ο άτυχος πυροσβέστης παρασύρθηκε από τα νερά μέσα από το πυροσβεστικό του όχημα στον Απαλό ενώ πήγαινε ν’ απεγκλωβίσει μαθητές από κοντινό σχολείο.

 

Δείτε Βίντεο από τις πλημμύρες στον Έβρο

 

 

βίντεο/φωτογραφία: e-evros.gr