Τον Άη Βασίλη όπως τον ξέρουμε, σχεδόν όλοι θα τον βάζαμε στο σπίτι μας. Εάν όμως εμφανιζότανε ως κάποιος άστεγος που χρειάζεται την βοήθειά μας, θα κάναμε το ίδιο;

 

Έτσι περιγράφει το βίντεο του ο Γιάννης Κράλλης. Πρόκειται για ένα video χριστουγεννιάτικο με πρωταγωνιστή τον βασιλιά του Καρναβαλιού της Ξάνθης, Παναγιώτη Γεωργίο, αλλά αυτή τη φορά στον ρόλο ενός διαφορετικού Αγίου Βασίλη.

 

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube, το βράδυ της Πέμπτης και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να αποκτήσει χιλιάδες προβολές. Η ιστορία ξετυλίχθηκε στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, προσπαθεί να δώσει στην πόλη τη ζεστασιά που λείπει εξαιτίας της κοινωνικής  αποστασιοποίησης λόγω πανδημίας.

 

 

Ο δημιουργός του, Γιώργος Κράλλης , γράφει: "Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν απο 20 περίπου μέρες όταν ο Παναγιώτης Γεωργίου (Santa), μου ζήτησε να φτιάξουμε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

 

Το σκέφτηκα λιγάκι και του είπα πως είναι σχεδόν αδύνατον να ετοιμάσουμε σενάριο, να βρούμε τις τοποθεσίες, αλλά και τα άτομα που θα φαίνονται στο εν λόγω βίντεο και όλα αυτά να γίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσω πως έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9, και ο Παναγιώτης (Santa) θα μπορούσε να έρθει απο Θεσ/νίκη στην Ξάνθη, μόνο για 2 ημέρες και μέσα σε αυτές τις ημέρες θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μόνο ένα 3ωρο. 

 

Οπότε είχαμε 6 ώρες συνολικά για να γίνει το γύρισμα. Σκεφτόμουνα να δώσω αρνητική απάντηση γιατί οτιδήποτε και αν κάνεις με τόση πίεση χρόνου και χωρίς καλό υπολογισμό, πολλά μπορούν να πάνε στραβά και φυσικά να γίνουν πολλά λάθη και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει καλλιτεχνικά. Ευτυχώς όμως που μέσα σε όλα αυτά είχα την πολύτιμη βοήθεια του Διαμαντή Τοτίεφ, ο οποίος με βοήθησε στο να φτιάξουμε το concept, να βρούμε τις τοποθεσίες, να βγάλουμε τις σχετικές άδειες απο την Γ.Γ. Πολ. Προστασίας και φυσικά να σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες (όσες μπορούσε βέβαια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) και φυσικά τους χορηγούς..."

 

Δείτε το βίντεο: