Το Δ.Σ της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 θέλει να ενημερώσει την ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ τους ποδοσφαιριστές - προπονητές -τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι ολοκληρώθηκε η επικαιροποίηση της αθλητικής ειδικής αναγνώρισης του συλλόγου που είχε στην ΓΓΑ με αριθμό αίτησης 81633 από τις 18/7/2020.

 

1) Δύναται να έχει τυχόν ευεργετήματα της ΓΓΑ και του Δήμου Καβάλας.

 

2) Εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

 

3) Να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες στις τοπικές ενώσεις και αύριο στην ΕΠΟ με υποψήφιο και δικαίωμα ψήφου.

 

4) Είμαστε το τρίτο σωματείο της ΕΠΣ Καβάλας από τα 47 ενεργά σωματεία σήμερα (από τα 75 που καλλιεργούσαν το άθλημα σε άλλες εποχές)που έχει τελειώσει με την ειδική αθλητική αναγνώριση.

 

5) Η μεγάλη διαφορά απόψεων από το 2004 και έπειτα μεταξύ της ΕΠΟ και της ΓΓΑ μεταφέρονται τα προβλήματα στον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Να πούμε ότι η FIFA και ΕΠΟ επιχορήγησαν με 315.000 σε κάθε ομάδα της superleague σύνολο 4.500.000 ευρώ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των ομάδων.

 

Η ΕΠΟ από το κονδύλι της FIFA που πήρε,τα ερασιτεχνικά σωματεία που αναπτύσσουν κυρίως το αναπτυξιακό πρόγραμμα τι θα πάρουμε? Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να εξέλθουμε με επιτυχία αυτή την δοκιμασία της επικαιροποίησης.

 

Υ.Γ αν κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο χρίζει βοηθείας για την επικαιροποίηση,να επικοινωνήσει με το παρακάτω email: [email protected] yahoo.gr

 

(δελτίο Τύπου)

 

φωτογραφία: fb ΚΑΒΑΛΑ 2004/ΑΕΚ Β