Την ερχόμενη Δευτέρα 26.08.2019 και ώρα 09.15 π μ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κ ΡΟΥΜΠΑ (περιοχή Κωτσάλου) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα υποδομής Κ16 (2004-2005) και του Κ14 (2006-2007) η οποία θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας πρωινών προπονήσεων και μετά βάση του προγράμματος για την νέα σεζόν .

 

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ευχαριστεί τον κ ΡΟΥΜΠΑ για την παραχώρηση του γηπέδου στην Ακαδημία μας για όλη την σεζόν 2019-2020.

 

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε γονείς και αθλητές μας τις Ιατρικές - Επιστημονικές συνεργασίες για την τρέχουσα σεζόν με τους κάτωθι συνεργάτες μας :

  • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ      Ειδικό Καρδιολόγο

  • ΒΕΡΜΙΣΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ       Χειρουργός Ορθοπεδικός

  • ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ    Ειδικός Ρεφλεξολόγος

  • ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΘΕΟΦΙΛΟ         Ειδικό Διατροφολόγο – Διαιτολόγο

 

Οι παραπάνω επιστήμονες – συνεργάτες θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας μας μετα από συμφωνία που προήλθε από την Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

 

Ενημερώνουμε τους γονείς, κηδεμόνες και αθλητές της Ακαδημίας μας όπως ακόμα και αυτούς που θέλουν να ενταχθούν για πρώτη φορά στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ότι:

 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-08-19 ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ) θα λάβει χώρα η πρώτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και θα γίνει κατά σειρά πρώτα, ο αγιασμός όλων των τμημάτων όπως και του ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ μας  για την νέα σεζόν και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση – ομιλία για τον προγραμματισμό των προπονήσεων (ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) και όλων των δράσεων για την νέα σεζόν που ξεκινά,  όπως επίσης και μια παραγωγική και δια δραστική συζήτηση προτάσεων – ιδεών που μοναδικό στόχο θα έχει την καλύτερη οργάνωση σε πολλά επίπεδα για όλους μας.

 

 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η επίσημη αγωνιστική έναρξη προπονήσεων των υπολοίπων τμημάτων υποδομής μας θα είναι την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Το πρόγραμμα προπονήσεων σεζόν 2019-2020 της Ακαδημίας έχει αναρτηθεί στην επίσημη  ιστοσελίδα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ στο.. www.aek-kavalas.gr.

(δελτίο Τύπου)