Η διαδικτυακή γκαλερί μαντιλιών MANTILITY ξεκινάει το ταξίδι της από την πλατφόρμα του Indiegogo με σχέδιο να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και χρειάζεται τη βοήθεια όλων – Δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια

 

Μια νέα, φιλόδοξη επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζεται εδώ και δύο περίπου χρόνια με έδρα την πόλη της Καβάλας, πραγματοποιεί τον Αύγουστο του 2019 το πρώτο της αποφασιστικό βήμα διεκδικώντας χρηματοδότηση από τη διεθνή διαδικτυακή κοινότητα μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης), της Indiegogo. 

 

Η MANTILITY είναι μια διαδικτυακή γκαλερί που σε συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές δημιουργεί, παράγει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας μεταξωτά μαντίλια. Κάθε μαντίλι φέρει τις αξίες του σύγχρονου ελληνικού design, συνδυάζει επιμελώς τη μόδα με την τέχνη και διατίθεται σε περιορισμένα «αντίγραφα». Και όλα αυτά, σε προσιτές τιμές σε σχέση με το προσφερόμενο πολυτελές προϊόν.

 

Τι είναι η Γκαλερί MANTILITY

Η ιδέα «δουλεύει» ως εξής: Διαφορετικοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες από ποικίλες κατηγορίες του Design (ζωγράφοι, αρχιτέκτονες, γραφίστες, κεραμίστες, σκηνογράφοι, καλλιτέχνες graffiti) παρέχουν στην γκαλερί τα έργα τους ώστε να «περαστούν» σε μεταξένιο καμβά. Κατόπιν, η MANTILITY τα τυπώνει ψηφιακά επάνω σε μαντίλια διαφόρων διαστάσεων (90Χ90εκ, 45Χ45εκ, 70Χ200εκ) τα οποία παράγονται στο Σουφλί από 100% υψηλής ποιότητας (6A/5Α) μετάξι! 

 

Αυτές τις μέρες, η MANTILITY πραγματοποιεί το παγκόσμιο λανσάρισμά της μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης) Indiegogo. Η εταιρία φιλοδοξεί με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες αξιόλογες και καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους που θα της επιτρέψουν να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί. 

 

Δείτε το κεντρικό βίντεο της καμπάνιας MANTILITY εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=wLOhO-1IyX4

 

Μια νέα επιχειρηματική ιδέα που χρειάζεται τη στήριξή σας

Μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε ενεργά τη MANTILITY επιλέγοντας να αποκτήσετε ένα από τα μοναδικά μαντίλια που προσφέρει μέσα από τη Σελίδα της στην Indiegogo και μάλιστα σε ειδικά χαμηλές τιμές που θα ισχύουν μόνο για λίγες μέρες και με έκπτωση που θα αγγίζει ακόμα και το 50%!

 

Αναλυτικά:

 

  • Μέχρι και τις 6 Αυγούστου 2019 θα είναι ανοιχτό το «Pre-Launch Page» της καμπάνιας Indiegogo. Μέσα από εκεί, μπορείτε άμεσα να κάνετε εγγραφή για το «Super Early Bird» και να κερδίσετε (εφόσον αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο μαντίλι) έκπτωση 50%. Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας εδώ: https://www.indiegogo.com/projects/mantility-the-mentality-of-silk/coming_soon/x/20420536

  • Στις 7 Αυγούστου 2019, θα λάβετε e-mail ότι ξεκινάει η επίσημη καμπάνια, οπότε και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην έκπτωσή σας, αλλά και στα άλλα «perks» (πακέτα προϊόντων) που προσφέρει η εταιρία ειδικά για την καμπάνια Indiegogo.

  • Τα προϊόντα σάς παραδίδονται μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας και την παραγωγή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MANTILITΥ είναι η μοναδική ελληνική εταιρία (μόδας-design) που αυτήν τη στιγμή διεκδικεί χρηματοδότηση μέσα από την πλατφόρμα της Indiegogo και μάλλον και η τελευταία, μιας και από τις 12.08.2019 η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον επιλέξιμη!

 

H φιλοσοφία και οι άνθρωποι πίσω από τη MANTILITY

Το όνομα του Βrand αποτελεί μια ιδιότυπη σύνθεση ελληνικής και αγγλικής λέξης. Δημιουργεί μια νέα έννοια που απευθύνεται στην εκλεπτυσμένη λογική και στη συνήθεια που προκύπτει από τη χρήση της νόησης και της γνώσης. 

 

Τα μαντίλια της MANTILITY αποτελούν premium προϊόντα σε προσιτές τιμές. Η γκαλερί μπορεί και το πετυχαίνει αυτό χάρη στην «απευθείας στον καταναλωτή» προσέγγισή της που αποκλείει τους «μεσάζοντες», διαθέτοντας τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου.

 

Ιδρύτρια της MANTILITY είναι η Καβαλιώτισσα Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη με σπουδές στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων. Εδώ και 6 χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί επιχειρηματικές ιδέες για τρίτους ως Business Architect, ενώ για 13 χρόνια σχεδίαζε και υλοποιούσε αναπτυξιακά προγράμματα για λογαριασμό μεγάλου δημόσιου οργανισμού από τη θέση της Διευθύντριας, από όπου και παραιτήθηκε το 2018 ώστε να αφιερωθεί αποκλειστικά στην υλοποίηση του οράματός της για τη MANTILITY.

 

«Στην ομάδα της MANTILITY αντιλαμβανόμαστε τα μαντίλια μας ως έναν ευγενή αγγελιαφόρο του μεταξιού και ως “καμβάδες” για ταλαντούχους καλλιτέχνες να αφηγηθούν ιστορίες και συναισθήματα και να δημιουργήσουν μοναδικά τεχνουργήματα μόδας που θα συντροφεύουν ιδανικά τις καθημερινές στιγμές των ανθρώπων που θα τα φορούν», σημειώνει η ίδια, ονομάζοντας την επιχειρηματική της πρωτοβουλία ως «Κίνημα MANTILITY», θέλοντας να υπογραμμίσει την ιδεαλιστική προσέγγιση που ένωσε τόσους δημιουργικούς ανθρώπους κάτω από μία ιδέα.

 

Καβαλιώτες καλλιτέχνες στην Γκαλερί της MANTILITY

Η γκαλερί MANTILITY «βγαίνει» στη διεθνή αγορά σε συνεργασία, αρχικά, με έντεκα (11) δημιουργούς οι οποίοι έχουν σχεδιάσει μαντίλια που διαφέρουν σε τεχνοτροπία, προσέγγιση και διάθεση και περιλαμβάνουν από μοτίβα λουλουδιών και γεωμετρικά σχέδια μέχρι δημιουργική φωτογραφία και ψηφιακά επεξεργασμένα έργα ζωγραφικής που έχουν επηρεάσει την πορεία της Τέχνης.

 

Ανάμεσα στους δημιουργούς του «κινήματος» MANTILITY, θα συναντήσει κανείς και  αρκετούς Καβαλιώτες, όπως ο βραβευμένος φωτογράφος Στράτος Καλαφάτης, ο διεθνώς αναγνωρισμένος κεραμίστας και ζωγράφος Κώστας Καρακίτσος, ο εικαστικός που διδάσκει και στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Κώστας Γκουρτζής, καθώς και ο γραφίστας Μιχάλης Τουμανίδης (Tooman Design).

 

Επίσης, η εταιρία έχει συνεργαστεί και με τη Σχεδιάστρια Κοσμημάτων Αντιγόνη Καπουτζή (Antigoni Jewellery) για την παραγωγή μοναδικών scarf rings τα οποία θα διατίθενται μαζί με τα «πακέτα» (perks) που θα προωθήσει μέσα από την πλατφόρμα του Indiegogo, ενώ τη μουσική στο βίντεο της καμπάνιας MANTILITY «υπογράφει» ο συνθέτης και μουσικός (δεξιοτέχνης στο κανονάκι) Άλκης Ζοπόγλου και μιξάρει ο επίσης Καβαλιώτης Moody Sanchez (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Καραουλάνης).

 

Υψηλή ποιότητα σε περιορισμένα «αντίγραφα» και σε προσιτές τιμές

Το κάθε σχέδιο MANTILITY θα διατίθεται αυστηρά σε 200 μαντίλια, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον εκάστοτε σχεδιαστή και με την εξάντλησή του θα δίνει τη σειρά του σε νέα σχέδια και νέους καλλιτέχνες να προσθέσουν τις δικές τους δημιουργίες στη γκαλερί της MANTILITY.

 

«Στη MANTILITY πιστεύουμε πραγματικά στη βιώσιμη αγοραστική συμπεριφορά αφενός και αφετέρου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εκλεπτυσμένη γκαλερί που θα αποτελέσει βήμα έκφρασης και προώθησης των έργων αξιόλογων καλλιτεχνών προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας μεταξωτά μαντίλια σε προσιτές τιμές», σημειώνει η κ. Υψηλάντη, δηλώνοντας αισιόδοξη για την πορεία της καμπάνιας MANTILITY στο crowdfunding.

 

To όραμα της ιδρύτριας είναι «να καταστεί η γκαλερί MANTILITY ένα σημείο συνάντησης, ένας νέος τόπος αυθεντικότητας, μια πολυδιάστατη εικαστική συλλογικότητα. Να γίνει η μεταξένια κλωστή που ενώνει την πανίδα και τη χλωρίδα με τους ανθρώπους, την τέχνη και τις τεχνικές τους». 

 

Με τη στήριξη όλων μας, αυτό το όραμα μπορεί να πραγματωθεί!

 

MANTILITY Links

Facebook: https://www.facebook.com/mantility/

Instagram: https://www.instagram.com/mantility_/

Website: http://www.mantility.com/

Indiegogo: https://www.indiegogo.com/projects/mantility-the-mentality-of-silk/coming_soon/x/20420536

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2gQK6DFoeNvgBPX42jVsAw