υποψήφιος περιφερειάρχης

Τις τελευταίες ώρες, συγκεκριμένα μέσα «ενημέρωσης», γράφοντας κατάπτυστα και παντελώς ψευδή άρθρα αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας και δήθεν δικαστικές εκκρεμότητές μου, προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου και κατ’ επέκταση να βλάψουν την υποψηφιότητά μου.

Πριν απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είτε υπήρξε επιλογή τους ο συνδυασμός μας, είτε κάποιος άλλος υποψήφιος. Η αποχή είναι ο κοινός μας εχθρός.

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε Έβρου, Δημήτρης Καρυπίδης κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στα ατομικά του αγωνίσματα (50μ & 100μ ύπτιο).

Πρόσκλση στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜΘ, επικεφαλής του συνδυασμού "Περιφέρεια σε Δράση" Κωστή Σιμιτσή

Η παρέμβαση του τμήματος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας για τον ιδιαίτερο μικρό αριθμό συνδέσεων φυσικού αερίου με τη δημιουργία του λεγόμενου οικιακού δικτύου το 2021 -22 στην Καβάλα, επιβεβαιώνει απόλυτα τη σταθερή καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ εδώ και καιρό.

H κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα, θα πραγματοποιηθεί...

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό «Περιφέρεια σε Δράση» και επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή, Αρχέλαος Γρανάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Για την εγκατάλειψη που αισθάνονται οι πολίτες του Νευροκοπίου δεν φταίνε τα 170 χιλιόμετρα που το χωρίζουν με την έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή αλλά η πλήρης απραξία της απερχόμενης διοίκησης σε επίπεδο υποδομών και τεχνικής υποστήριξης» 

Ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις είχε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Μαΐου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Τους βασικούς άξονες τους προγράμματός του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερες θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής, σε συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή.

Θα περιμέναμε από τον επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν μάλιστα αυτοαποκαλείται ανεξάρτητος, να σχολιάσει τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι στη διάρκεια της τετραετίας Γιαννακίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ δεν έγινε σχεδόν καθόλου έργο και ότι… όλα έγιναν μετά.

Τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου Βιστωνίδας- Ισμαρίδας και Θάσου και το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Πόρτο Λάγους επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης, 7 Μαΐου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

 

Διήμερη περιοδεία στη Σαμοθράκη πραγματοποίησε τη Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη, 23 και 24 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και τον Οίκο Ευγηρίας «Ο Μέγας Βασίλειος» επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας, 22 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ξάνθης Γιώργο ΚαρακασίδηΡιτβάν ΚουράκΑλέβ Μποζατζή και Κώστα Παμπουκίδη.

 

Σε 4 κομβικές ενότητες του προγράμματός του για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Περιφέρεια σε Δράση» Κωστής Σιμιτσής, στη διάρκεια συνέντευξής του στον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας Alpha Radio 88,6

Μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το σήμερα και το αύριο του τοπικού επιχειρείν, προκάλεσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας

Τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμονα, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας15 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ξάνθης Τάσος Καραδέδος, Γιώργος Καρακασίδης και Κώστας Παμπουκίδης.

Με εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως ξεκίνησε την περιοδεία του στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

 

Το Νοσοκομείο Κομοτηνής επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής ο οποίος συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον διοικητή Γιώργο Φιλιππίδη αλλά και το σύλλογο εργαζόμενων. 

Το πρωί της Παρασκευής, 12 Απριλίου 2019, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Κώστας Κατσιμίγας, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες επισκέψεις στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε.Καβάλας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωστής Σιμιτσής παρέστη το πρωί της Τετάρτης 10/4 στην ημερίδα που πραγματοποίησε το παράρτημα Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ στην Κομοτηνή.

 

Οι νέες βραβεύσεις του Κτήματος Βιβλία Χώρα ανεβάζουν ψηλά το Παγγαίο και μαζί ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που έχουν οι άνθρωποι που επιχειρούν στην Περιφέρειά μας.

 

Δήλωσα προ ημερών ότι «οι δύο νεοδημοκρατικές παρατάξεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσ

Την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.