Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

Με μια πρόσκληση σε εκδήλωση κι όχι με ένα δελτίο Τύπου ή μια κομματική ανακοίνωση, όπως έπραξαν έως τώρα οι συνυποψήφιοί του, ο επιχειρηματίας του Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, κάνει κι επισήμως γνωστή την απόφασή του να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

 

Στην πρόσκληση που εστάλη στα ΜΜΕ της Περιφέρειας αναφέρεται: 

 

«Κυριακή 18 Νοεμβρίου ξεκινάμε όλοι μαζί. Προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σας προσκαλώ να περπατήσουμε μαζί στη νέα εποχή».

 

Ο κ. Τοψίδης είναι σήμερα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και ταυτόχρονα πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η απόφασή του να είναι υποψήφιος είναι γνωστή εδώ και καιρό και φαίνεται ότι στο πλευρό του θα έχει και τους περισσότερους, αν όχι όλους, σημερινούς αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους της διοίκησης Μέτιου

 

Το ποιοι τον στηρίζουν θα φανεί κι από τις παρουσίες στην εκδήλωση του συνδυασμού του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 11:30 το πρωί στη Λέσχη Κομοτηναίων, στην Κομοτηνή.