Χριστόδουλος Τοψίδης

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, απάντησε με ανακοίνωση του στον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, για τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καθώς ο βουλευτής είχε ερωτήματα για τη διαδικασία.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, στην Αλεξανδρούπολη.

Για το διακρατικό πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών Κ18 από Ελλάδα και Κύπρο, που θα γίνει στην Ελευθερούπολη, που στηρίζει οικονομικά η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, είχαν συνάντηση και συζήτηση, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας για θέματα αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής κρίσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος διεξήχθη διαδικτυακά την Παρασκευή (12/04).

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, σε ανάρτηση του δήλωσε ότι στηρίζει την έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", μία έκθεση που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα. Δείτε περισσότερα για την έκθεση ΕΔΩ.

Συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν την Καβάλα, είχαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, είχε συνάντηση με τον νέο Περιφερειακό συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, Γιώργο Κυμπαρίδη, με τους δύο άνδρες να αναφέρουν πως στόχος είναι οι υποθέσεις που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, να επιλύονται άμεσα και με τον ενδεδειγμένο νομικό τρόπο.

Την Τρίτη (26/03), ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε στο νησί της Θάσου, ανήμερα της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συνομίλησαν με μαθητές Λυκείων, κατά τη διάρκεια του “East Macedonia & Thrace Forum” στην Αλεξανδρούπολη.

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε στην Αλεξανδρούπολη, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας της περιοχής με τον υπουργό να επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εργάζεται σε πολλά επίπεδα για την θωράκιση του Έβρου.

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, είχε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Την Τετάρτη (08/03), με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, επισκέφθηκε χώρους εργασίας γυναικών στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Στην Καβάλα βρέθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης και μίλησε για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στον Νομό Καβάλας το επόμενο διάστημα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το φράγμα του Μαρμαρά, για το νέο λιμενικό κρηπίδωμα της Κεραμωτής, για τη γέφυρα στην περιοχή «μάνδρα Ιακωβίδη» στις Μαριές, για τη συντήρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», αλλά και για έργα σε δρόμους στις ορεινές περιοχές της Π.Ε. Καβάλας.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΚ Α.Ε., Άγγελος Βλάχος, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συζήτησαν για το πως θα γίνει καλύτερη αξιοποίηση αλλά και προετοιμασία των λιμανιών της Καβάλας ενόψει της νέα τουριστικής περιόδου.

Ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, υπέγραψε απόφαση για εργασίες έως του ποσού των 70.000 ευρώ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη.

Δηλώσεις για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού έκανε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΔΕ του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χριστόδουλο Τοψίδη

Στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα (12/02), για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η παράταξη Τζιτζικώστα επικράτησε με ποσοστό 78%.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, με την παρουσία του περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, είχε συζήτηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργούς της κυβέρνησης, στη συνάντηση που θέλησε να κάνει ο πρωθυπουργός με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας.

Συνάντηση και συζήτηση για αγροτικά θέματα είχαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης και η διοίκηση του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης.

Αγρότες, καπνοπαραγωγοί, μελισσοκόμοι, κτηνοτρόφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Κομοτηνής “Σπάρτακος” στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των αγροτών, την Παρασκευή (26/01).

Τον Δήμο Θάσου επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, την Τετάρτη (17/01), και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Θάσου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας.

Την Τρίτη (09/01), ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο στην Κομοτηνή. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Καβάλας.

Παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2023, το γραφείο του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Χριστόδουλο Τοψίδη. 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, στο από 19/12/2023 ανακοινωθέν διοικητικό σχήμα εντάσσονται οι:

Την Κυριακή (17/12) έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη, και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Με τον νέο περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη θα συναντηθεί τη Δευτέρα 11/12/23 στις 11:00  στο Νοσοκομείο Κομοτηνής η ΕΓΕΣΥΚ.

Σελίδες