Περίεργη τροπή παίρνουν τα πράγματα στους κόλπους του Σωματείου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας μετά τις δύο, διαδοχικές ανακοινώσεις που υπήρξαν και μιλούσαν για εκλογές.

 

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, διανεμήθηκε στα ΜΜΕ της Καβάλας μία ανακοίνωση με υπογραφή «Σωματείο Οικοδόμων» η οποία κατήγγειλε τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας για την μη παραχώρηση αίθουσας για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης. Η ανακοίνωση αυτή είχε υπογραφή «Το Δ.Σ.».

 

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε ΕΔΩ.

 

Η ανακοίνωση αυτή εστάλη από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία στις αρχές του μήνα εστάλη άλλη ανακοίνωση για το ίδιο θέμα, με αναλυτικό χρονοδιάγραμμα των εκλογικών διαδικασιών.

 

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2016, από το Εργατικό Κέντρο Καβάλας λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας, η οποία μάλιστα φέρει τις υπογραφές εκπροσώπων της διοίκησης. Η νέα ανακοίνωση διαψεύδει το χθεσινό δελτίο Τύπου χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι συμβαίνει με τις εκλογές στο σωματείο.

 

Η νέα ανακοίνωση είναι η εξής:

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα     18-3-2016

 

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας, Θεοδωρίδης Κων/νος και Ζεϊμπέκης  Αλέξανδρος αντίστοιχα, διαψεύδουμε το Δελτίο Τύπου που βγήκε με ημερομηνία 17/3/2016 και αναφέρει εκτός των άλλων ότι «η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του σωματείου θα γίνουν στις ημέρες και στον τόπο που έχουν αποφασίσει, δηλαδή στις 9 και 10 Απριλίου στο κτίριο του Ε.Υ.Κ. Καβάλας», παρά την απόφαση του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας που αφορά την λειτουργία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ