Ο Καβαλιώτης ζωγράφος, Γιάννης Κανίογλου, μαζί με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα, έδωσαν χρώμα στο σχολείο, ζωγραφίζοντας τον μαγικό κόσμο του βυθού.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Τον μαγικό κόσμο του βυθού είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα, χρησιμοποιώντας την πολύχρωμη παλέτα και τα πινέλα του Γιάννη Κανίογλου!

 

Ο γνωστός ζωγράφος της Καβάλας, αφού έφτιαξε το περίγραμμα διαφόρων μικρών και μεγάλων ψαριών και θαλάσσιων φυτών, βοήθησε τα παιδιά να δώσουν ζωή σε έναν άψυχο, μέχρι πρότινος, τοίχο!

 

Η συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση είναι μία από τις πολλές που πραγματοποίησε τα τελευταία τρία χρόνια ο Γιάννης Κανίογλου, στις σχολικές μονάδες του Δήμου Καβάλας. Για τη διαρκή προσπάθεια του να αλλάξει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει η νέα γενιά του τόπου μας, δέχτηκε τα συγχαρητήρια τόσο του Αντιδημάρχου Παιδείας, Χριστόδουλου Μιχαλάκη, όσο και του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα, Κυριάκου Μπάη.

 

Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Γιάννη Κανίογλου για την πολύ όμορφη εμπειρία που τους χάρισε και του έδωσαν την υπόσχεση ότι θα προστατεύσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και θα γεμίσουν με παρόμοιες εικόνες τους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους του σχολείου τους.”