Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου Γιώργος Καλαντζής προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Ο Καβαλιώτης πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός, ως σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκαταλέγεται στα στελέχη της ΝΔ που δίνουν το παρών στην κηδεία. Στη φωτό κάτω, δίπλα στο Γιώργο Καλαντζή, ο αδερφός του, Κοσμάς Καλαντζής, δικηγόρος της Καβάλας.

 

Ανάμεσα στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που είχε νονό της τον τέως βασιλιά, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, οι βουλευτές βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θανάσης Δαβάκης, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς. Παρών είναι επίσης ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οι πρώην βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος και Δημήτρης Καμμένος.

 

Την κυβέρνηση στην κηδεία, εκπροσωπούν επισήμως ο αντιπρόεδρός της Παναγιώτης Πικραμμένος και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.