Γιώργος Καλαντζής

Να στηρίξουν τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, προτρέπει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής.

Ο Γιώργος Καλαντζής με ανάρτηση του στα social media ενημέρωσε πως θα είναι μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου Γιώργος Καλαντζής προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο πρώην υπουργός ΥΜΑΘ και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής ορίστηκε Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόσφατο γαλάζιο "πηγαδάκι" στο οποίο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος συντρώει στην περιοχή των Σφαγείων με τους πρώην βουλευτές τής ΝΔ Γιώργο Καλαντζή και Μίμη Χριστοφιλογιάννη.

Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/5) το αεροπλάνο που μετέφερε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

«Κάποιοι βιάζονται και μιλάνε ενώ έχουν εμπειρία δύο μηνών στο κόμμα» σχολιάζει στον KavalaNews 102.8 ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής στον απόηχο των αποτελεσμάτων στις εκλογές της τοπικής ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε στο σχόλιο του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη ότι «τελείωσε πολιτικά».

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τον πρώην Υπουργό κ. Γιώργο Καλαντζή ο οποίος στην δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα μας, έστρεψε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και την ανάλογη ευαισθησία του, το βλέμμα του σ’ αυτήν και έδειξε την αγάπη του έμπρακτα για τον Α.Ο.Κ. κάτι το οποίο επανειλημμένως έπραξε και κατά το παρελθόν. 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας στο νομό Καβάλας ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Καλαντζής δήλωσε:

Μήνυμα νίκης και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Γιώργου Καλαντζή, έστειλαν το βράδυ της Πέμπτης από την Καβάλα οι εκατοντάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες  που παρακολούθησαν την κεντρική προεκλογική ομιλία του πρώην υπουργού.

Η πρόσφατη περιπέτεια της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μαρίας Ευθυμίου, όταν δέχθηκε απειλές γιατί διεκδικούσε για τους φοιτητές και την ίδια ένα πανεπιστήμιο καθαρό και ελεύθερο είναι πολύ διδακτική και με βάζει σε ορισμένες σκέψεις παραμονές των εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

Με τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Καβάλα, ξεκίνησε τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο π.

Με μεγάλη καθυστέρηση και λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, η ΝΔ ανακοίνωσε ποια πρόσωπα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

 

"Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Παπαφιλίππου δεν με χαρακτήρισε εθνικιστή επειδή ήμουν στο συλλαλητήριο" αυτό απάντησε ο π. βουλευτής Καβάλας τις Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου αναφορικά με τις δηλώσεις του για το συλλαλητήριο στην Καβάλα.

Με αφορμή την επικείμενη υπογραφή συμφωνίας στην Καβάλα, μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας, για τη σιδηροδρομική σύνδεση (

Ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής, επί ημερών του οποίου είχε «κλειδώσει» η πώληση της ΒΦΛ στο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, έκανε ένα σχόλιο για τα τεκταινόμενα στη λιπασματοβιομηχαν

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Καβάλας τής ΝΔ Γιώργος Καλαντζής την Κυριακή της Ορθοδοξίας 20 Μαρτίου 2016, όπου το πρωί παρακολούθησε στον Ι

Την άποψη ότι εδώ που φτάσανε τα πράγματα μόνο ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, μπορεί να δώσει λύση στο εσωκομματικό πρόβλημα της ΝΔ, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους ο

Προ των ευθυνών του έθεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο υποψήφιος βουλευτής νομού Καβάλας της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής σε συνέντευξή του στο MEGA το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου.

 

Μετά την πρώην βουλευτή Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα και τον Κώστα Λαπαβίτσα  που δέχθηκαν επίθεση με αυγά και μετά τον πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια που δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι, ήρθε η σειρά του Γ

Το καίριο ερώτημα «Ποιος είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα σήμερα», έθεσε δημόσια ο π. Υπουργός – Υπ. Βουλευτής Καβάλας της ΝΔ κ.

Τα προβλήματα της αγοράς συζήτησε το πρωί της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου ο π. Υπουργός – Υπ. Βουλευτής Καβάλας κ. Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλη Λεμονίδη

Στην Πατριαρχική και Συνοδική χοροστασία για την εορτή της Ινδίκτου (αρχής του νέου εκκλησιαστικού έτους), στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, χοροστατούντος της Α.Θ.Π.

Να απομακρυνθεί από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ό,τι εκφράζει το παλιό και το φθαρμένο, θα ζητήσει από τη Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία φέρεται να έχει την ευθύνη των ψηφοδελτίων στην Ανατολική Μακεδονία και

Σελίδες