Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος αναστάτωσε με τις απόψεις και τα «γαλλικά» του την τοπική κοινωνία. 

 

Ειδικότερα στη συνεδρίαση της Δευτέρας 10 Ιουνίου βρέθηκαν εργαζόμενοι στο «Βοήθεια Στο Σπίτι» με αίτημα να παραστεί ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας στο δικαστήριο της επόμενης ημέρας που εκδικαζόταν η υπόθεσή τους για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

 

Εκεί εκφράστηκε η άποψη ότι στην περίπτωση που εκλεγεί νέα κυβέρνηση στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου υπάρχει φόβος για τις συμβάσεις των εργαζόμενων.  Από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου τονίστηκε πως ο νομικός σύμβουλος δεν είναι ενήμερος για το θέμα και πως θα ζητηθεί αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης. Στη συνέχεια ωστόσο ο κ. Γραμμένος θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτησή του για το αίτημα των εργαζομένων και μη γνωρίζοντας ότι τα μικρόφωνα στην αίθουσα ήταν ανοιχτά είπε «κωλοΣυριζόσκυλα όλα να πούμε... Σας έχουνε εγκλωβίσει μέσα και θα σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Δεν πάτε να γ@@είτε, λέω εγώ;»