ΤΟΜΥ

Εντός δύο μηνών αναμένεται να κατασκευαστεί η δεύτερη Τοπική Μονάδα Υγείας στην πόλη της Καβάλας σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό.

Επτά τοπικές μονάδες υγείας θα πρέπει να δημιουργηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ώστε να θεωρηθεί επαρκής ο αριθμός των ιατρών που θα καλύπτει την Πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων της Καβ

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας ενημερώνει τους ότι εδώ και μερικές εβδομάδες λειτουργεί η πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην πόλη της Καβάλας. Η ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) έχει ως αντικείμενο την παροχή δωρεάν, ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας στον πληθυσμό.

Απάντηση στις δηλώσεις του Μακάριου Λαζαρίδη για την τοπική μονάδα υγείας (ΤΟΜΥ) και τον τομέα ΕΚΑΒ Θάσου, που εγκαινιάζει το τελευταίο διήμερο ο αν.

Τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας στην Καβάλα πραγματοποίησε ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, παρουσία του μητροπολίτη Στέφανου και της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα. Ο κ.

Κριτική στην κυβέρνηση για τα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Καβάλα και του τομέα ΕΚΑΒ στη Θάσο ασκεί το στέλεχος της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, με γραπτή του δήλωση.

Την 1η Τoπική Μονάδα Υγείας (Το.Μ.Υ) Καβάλας, η οποία βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Λουκά, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής, εγκαινίασε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι,  ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.