Μάρκος Δέμπας

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, συναντήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στα γραφεία της Δομής Στήριξης της νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας – Kick it, με τον Ευρωβουλευτή, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Συζήτηση για αναπτυξιακά θέματα της Καβάλας και της Θάσου είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/01), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

Στην Ξάνθη συνεδρίασε τη Δευτέρα (20/11) το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιο Μωραΐτη, να αναδεικνύεται νέος πρόεδρος του συμβουλίου, παίρνοντας τη θέση του Χριστόδουλου Τοψίδη που θα είναι πλέον νέος περιφερειάρχης. Ο Μάρκος Δέμπας από το Επιμελητήριο Καβάλας θα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους Μάρκο Δέμπα, Γιώργο Φραγκιόγλου και Αναστάσιο Μπίλια, για ορειβατικό εξοπλισμό που παρέδωσαν στον σύλλογο. 

Το επόμενο δεκάμηνο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο του Open Mall στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για να μην χαθούν οι προθεσμίες δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας.

Το επιμελητήριο Καβάλας σε μια προσπάθεια να προωθήσει την τοπική γαστρονομία αλλά και να δώσει ιδέες και τρόπους πως το σχέδιο αυτό θα μπορούσε να αναπτυχθεί παρουσίασε το Σάββατο 17 Ιουνίου το δίκτυο «Meteorisimo».

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, έρχεται να επενδύσει στην χώρα μας και στην Καβάλα ειδικότερα, η οποία διαθέτει, όλα τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες, να υποδεχτεί μια τέτοια μεγάλη επένδυση.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 17 Νοεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Καβάλας μεταξύ του Προέδρου κ. Μάρκου Δέμπα και του πρέσβη της Βρετανίας κ. Μάθιου Λοτζ. 

Παρουσιάστηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, η ενεργοποίηση για το Συλλογικό Σήμα της Ε.Ε. «M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) από το Επιμελητήριο ΚΑΒΑΛΑΣ και τον ΣΕΒΕ- Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Η πόλη της Καβάλας καλωσορίζει την οικογένεια Spierer των φημισμένων σε όλη την υφήλιο καπνεμπόρων επιχειρηματιών!

«Ο κ. Δέμπας μετέτρεψε τα εγκαίνια της Kavala expo σε κυβερνητική φιέστα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είχε το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας όπου μαζί με τους προέδρους άλλων Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας

Στην Καβάλα βρίσκονται στελέχη της ΔΕΔΑ προκειμένου να ενημερώσουν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες για τα οφέλη του φυσικού αερίου.

Τρόφιμα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη μοίρασαν μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας, ενόψει Πάσχα. 

 

«Τα μέτρα θα πρέπει να τα δούμε αναλυτικά και σε βάθος. Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το πρόβλημα. Αυτό είναι ένα πρώτο θετικό βήμα», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας. 

«Εδώ και μία δεκαετία "τρώμε ξύλο". Δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Πάμε από το κακό στο χειρότερο», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας. 

Όλο και περισσότεροι είναι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία που καταφτάνουν στην Ελλάδα, αλλά και στην Καβάλα μετά την Ρωσική εισβολή. 

 

Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο και τη Δημωφέλεια πρόκειται να υπογράψει το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ή θεματικές εκδηλώσεις στο εκθεσιακό κέντρο στη Νέα Καρβάλη. 

Πάνω από 400 επιχειρήσεις άνοιξαν μέσα στο 2021 στην Καβάλα και 117 κατέβασαν οριστικά ρολά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, μιλώντας στον KavalaNews 102.8. 

Στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας Kavala Expo όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητη

Έφτασε το 2 2.....ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένος και ήπια τα συμπτώματα εδώ και τρεις ημέρες... Προσοχή ο ιός είναι παντού πλέον... Το εμβόλιο κάνει την δουλειά του και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους..

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο στην Νέα Καρβάλη για να παρακολουθήσει την Όπερα Mozart “Così fan tutte” στο πλαίσιο της ορχήστρας νέων μουσικών, CosmoClassical Youth Orchesra.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, η νέα δομή επιχειρηματικότητας και καινοτομίας  του Επιμελητηρίου Καβάλας, υποδέχθηκε τους ωφελούμεν

Για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών στο νομό Καβάλας προκειμένου να σταματήσουν οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο αλλά και να ανακοπεί το κύμα της πανδημίας μίλησε στον KavalaNews102,8 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας με αφορμή τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου σε εμπορικά καταστήματα και εστίαση.

 

Την στήριξη των επιχειρήσεων που θα πληγούν από τα νέα μέτρα επαναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας

Η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Kick-iT» είναι ο νέος επιχειρηματικός επιταχυ

Σελίδες