δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας, θα δώσει ομιλία ο συγγραφέας και επιχειρηματίας, Στέφανος Ξενάκης. Η εκδήλωση θα έχει τίτλο “10 φωτογραφίες - 10 ιστορίες”.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, η Παιδική Γωνιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, μετατράπηκε σε εργαστήρι “ξωτικίσιας” συγγραφής. 

«Το σημειωματάριο των πιο όμορφων στιγμών της χρονιάς» μοιράζονται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και ο Εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο», κλείνοντας το 2023.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας, η Θασιακή Ένωση Καβάλας, παρουσίασε το νέο βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η πέτρα και το αυγό».  

Συνάντηση της Ελλάδας και της Πολωνίας μέσα από τη σύγχρονη ιστορία: Κοινές εμπειρίες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας.

Αναβάλλεται η παρουσίαση του του βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο: «Κακή νοικοκυρά, μετρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα» όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη “Βασίλης Βασιλικός”, στην Καβάλα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ “Η πέτρα και το αυγό”.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικών της εκδηλώσεων ανακοίνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου “Ο Τόπος της Ζωής μας”, θα διοργανώσει μια εκδήλωση με σκοπό να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, την Τρίτη (05/12), στις 18:00 το απόγευμα.

Το βιβλίο της Έφης Γουντουδάκη “Όσα ήθελα να πω - Ιστορίες από την καθημερινότητα μιας κοινωνικής λειτουργού”, παρουσιάστηκε στην Καβάλα, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Εκδήλωση για τα παιδιά με θέμα το νερό διοργάνωσε η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας.

Παρουσίαση του βιβλίου «Τα θολά γυαλιά» της Ξένιας Κοθωνίδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Ένα "ξενοδοχείο εντόμων" διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο».

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη».

Σε βιωματικά εργαστήρια συμμετείχαν παιδιά και μεγάλοι στο πλαίσιο της ημερίδας «Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διατροφή και Άσκηση».

«Η συμβολή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην πρόληψη αθλητικών κακώσεων» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Την Πέμπτη (30/03) διεξήχθη στη Δημοτική βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» μαθητική συναυλία κλασικής κιθάρας και μπουζουκιού από τους μαθητές του ωδείου “Νεάπολις”.

Στην ομάδα αυτή όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γράψουν διηγήματα, παραμύθια, ποιήματα εμπνευσμένα από τα εκθέματα του Μουσείου Καπνού Καβάλας.

Σε ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Καβαλιώτη ποιητή Χρήστο Κεραμίδη καλεί τους ενδιαφερόμενους η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. 

Διαδραστικό παιχνίδι για μαθητές γυμνασίου και λυκείου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Το περιοδικό της Στέγης «νέο Υπόστεγο» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σας προσκαλούν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στη Μεγάλη Λέσχη σε ένα ταξίδι στο δωδεκαήμερο παρέα με Έλληνες συγγραφείς.

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και ο Εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο»

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας το νέο βιβλίο του Κώστα Τζίνα με τίτλο “Πριν σβήσουν οι αναλαμπές”.

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Τι είναι για εσένα η Αλιευτική Πολιτιστική κληρονομιά;».

Σελίδες