Ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά στόλισαν για ακόμα μια χρονιά οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κεχρόκαμπου στην είσοδο του χωριού.

 

Για τη δράση αυτή, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου, Νόπη Γεωργιάδου, αναφέρει:

 

Το χωριό ξυπνά και οι μικροί μαθητές μας, ως αλλά ξωτικά, με αστερόσκονη ντύνουν τις εισόδους του χωριού μας, με ανακυκλώσιμα υλικά.

 

Ώστε σε κάθε επισκέπτη που περνά,

μεγάλη να του δώσουνε χαρά και ένα μήνυμα,

πώς η γέννηση  του Χριστού μας,

Θα γεμίζει  πάντα την καρδιά

με Ελπίδα, Αγάπη, Ζεστασιά!

 

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου πιστοί στην παράδοση των τελευταίων 2 ετών, στόλισαν τις εισόδους του χωριού μας, με χριστουγεννιάτικη διάθεση και υλικά παρμένα από κάδους ανακύκλωσης, όπως χάρτινα μπουριά τυπογραφείου, ντενεκέδες, μια σπασμένη ξύλινη καρέκλα, παλιά ξύλα κ.α.

 

Με βοηθό, τις μαμάδες του συλλόγου γονέων κατασκεύασαν μοναδικές συνθέσεις από καρυοθραύστες, δωράκια, αγγέλους…

 

Τα μηνύματα που θέλουν τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου  να στείλουν σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις δράσεις τους κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς, είναι η αναγκαιότητα για εθελοντισμό, ανακύκλωση, συνεργατικότητα, αγάπη για τον τόπο τους.

 

Ο σύλλογος γονέων του Δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου και οι μαθητές, σας εύχονται ευλογημένα Χριστούγεννα και το νέο έτος, 2024, να μας βρει με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ανθρωπιά!

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

Με εκτίμηση, για την στήριξη σας, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του Δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου

Νόπη Γεωργιάδου