Χριστούγεννα

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου βραβεύτηκαν από τον Δήμο Καβάλας, οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Καβάλας και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Οι Υπηρεσίες και το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν εθελοντική συγκέντρωση διαφόρων ειδών τα οποία προσφέρθηκαν σε διάφορους φορείς και ιδρύματα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η παράδοση των δώρων αγάπης της ΟΕΒΕ Ν. Καβάλας της δράσης «Χριστούγεννα για όλους».

Με πολύχρωμα φαναράκια φωτίστηκε ο ουρανός της Καβάλας στη «Νύχτα των Ευχών» το απόγευμα της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου 2023.

Με ένα πάρτυ στην Υπόγεια Διάβαση της Ελευθερούπολης θα «κλείσει» η χρονιά στο Δήμο Παγγαίου.

Ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά στόλισαν για ακόμα μια χρονιά οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κεχρόκαμπου.

Χριστούγεννα σε Καβάλα και Δράμα - Όλες οι εκδηλώσεις καθημερινά

Τα σχολεία έκλεισαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου για τις γιορτές Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το σύνολο Τζαζ του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, έδωσε συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, έγινε η εκδήλωση «Christmas in the City», μία οπτικοακουστική δράση με έκθεση σύγχρονης τέχνης και ζωντανές μουσικές performance.

Ο Δήμος Θάσου και  Δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Θάσου τους πολίτες στο «Καλογερικό» σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, η ορχήστρα κρουστών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, με έναν πρωτότυπο τρόπο, παρουσίασε έργα της ελληνικής παράδοσης σε διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης.

Χριστούγεννα σε Καβάλα και Δράμα - Όλες οι εκδηλώσεις καθημερινά

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και σε εορταστικό κλίμα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας δώρισε στους 350 τροφίμους των οίκων ευγηρίας από ένα ζευγάρι παντόφλες. 

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έγινε συναυλία από τους “You Are My Sunshine” με τραγούδια από όλο τον κόσμο που εξυμνούν την χαρά, την αγάπη και την φωτεινή πλευρά της ζωής, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας Καβάλας.

Χριστούγεννα σε Καβάλα και Δράμα - Όλες οι εκδηλώσεις καθημερινά

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Βάλε το στολίδι σου», για παιδιά και ενήλικες, με κατασκευές και εργαστήρια, έγινε από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου «Ο Δρόμος του νερού», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο κτίριο της βιβλιοθήκης όπου στεγάζεται ο σύλλογος, στην οδό 13ης Σεπτεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ομίλου Ποντίων χορευτών Καβάλας με μεγάλη συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους.

Σε συνοικία των ξωτικών και του Άι Βασίλη μετατράπηκε η συνοικία Κηπούπολη - Καλαμίτσα. 

«Το σημειωματάριο των πιο όμορφων στιγμών της χρονιάς» μοιράζονται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και ο Εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο», κλείνοντας το 2023.

Χριστούγεννα σε Καβάλα και Δράμα - Όλες οι εκδηλώσεις καθημερινά

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο», φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του! 

Σελίδες