Ο Θάσιος chef, Γιάννης Μαρινόπουλος, τιμήθηκε με διάκριση ποιότητας για την κουζίνα που διευθύνει σε εστιατόριο σε ξενοδοχείο στη Θάσο.

 

Το “FLAG Restaurant Awards Greek Cuisine 2023” έδωσε τα βραβεία του, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου. Το παρών έδωσαν σεφ από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Οι απονομές έγιναν στο ξενοδοχείο “Nikopolis” στη Θεσσαλονίκη.

 

Το εστιατόριο, στο ξενοδοχείο “A For Art Design Hotel” στη Θάσο, στο οποίο είναι υπεύθυνος, με συνεργάτη τον chef de cuisine, Κυριάκο Τερλελέ, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 97 εστιατόρια από όλη τη χώρα και έλαβε διάκριση ποιότητας. Η διάκριση αυτή αφορά δημιουργίες πάνω στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, αλλά με αρκετές παραδοσιακές αναφορές.