Κάλεσμα στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» απευθύνει ο Γιάννης Εριφυλλίδης, με θέμα «το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, η συγκάλυψή του και η κουλτούρα του βιασμού»., στον απόηχο των κατεγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χρυσή Ολυμπιονίκης.

 

«Θα ήθελα να προσκαλέσω την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά». Το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και μας αφορούσε, μας αφορά και θα μας αφορά πάντοτε όλους. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που 3 ξεχωριστές κυρίες θα μοιραστούν μαζί μας τις σκέψεις τους», αναφέρει ο κ. Εριφυλλίδης.   

 

Ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, η συγκάλυψή του και η κουλτούρα του βιασμού» τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021. Ώρα έναρξης 20.00.

 

Συμμετέχουν:

 

Κατερίνα Μαλίχιν, Ψυχαναλύτρια, Κλινική Ψυχολόγος MSc, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας και Έρευνας στην Ψυχανάλυση και Ψυχοπαθολογία ΕΚΠΑ & Paris Diderot, Paris VII

 

Μαρίνα Μαροπούλου, Ανθρωπολόγος Δικαίου, διδάσκουσα το μάθημα «Φεμινισμός και Δίκαιο» στη Νομική Σχολή ΕΚΠΑ

 

Σοφία Μπεκατώρου, Ολυμπιονίκης

 

Συντονίζει ο Γιάννης Εριφυλλίδης, Δικηγόρος, Πιανίστας, Επικεφαλής του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στους επίσημους λογαριασμούς του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» στο YouTube (https://youtu.be/1-yo0K2_H24) και στο Facebook.