Η Καβάλα, οι ομορφιές της και οι άνθρωποί της συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν της εκπομπής The 2night Show του ΑΝΤ1

 

Η συνέντευξη δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη για την Κυριακή 20/9 στις 21:00 πρεμιέρα του νέου καθημερινού σήριαλ του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ήλιος». 

 

Μετά την πρεμιέρα της Κυριακής, η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο ΑΝΤ1 μετά τις πολύ επιτυχημένες "Μέλισσες" των οποίων προβάλλεται ήδη ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων, ποντάρει πολλά στον "Ήλιο" για να ανεβάσει τα μερίδιά του στην τηλεθέαση και να σταθεί καλύτερα στον ανταγωνισμό. 

 

Η υπόθεση της νέας δραματικής σειράς βασίζεται σε ξένο φορμάτ κι έχουν γίνει τροποποιήσεις στο πρωτότυπο γαλλικό σενάριο. Για την προσαρμογή του στα ελληνικά, επιλέχθηκε η πόλη της Καβάλας η οποία διαθέτει τοπία ικανά να αποτελέσουν όμορφα φυσικά «σκηνικά» για τα, πολλά καθώς φαίνεται, εξωτερικά γυρίσματα. 

 

Η συζήτηση για την Καβάλα

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε πως αναγνώρισε αμέσως την Καβάλα όταν άρχισε να προβάλλεται το τρέιλερ της σειράς μιας και ως Θεσσαλονικιός έχει περάσει πολλά Σαββατοκύριακα στην πόλη. 

 

«Είχαμε καιρό να δούμε κάτι γυρισμένο μακριά από την Αθήνα» είπε και σχολίασε ότι αυτό προσθέτει πολλά στο κόστος της παραγωγής ενώ την ίδια ώρα διαφημίζει πόλεις μακριά από το κέντρο. 

 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στην πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση της σειράς που «έχει και στοιχεία κωμικά και στοιχεία δραματικά, και περιπέτεια και αστυνομικά, όλα σε πολύ σωστές δοσολογίες για να αρέσει στον κόσμο». 

 

Όταν ρωτήθηκε για το πως υποδέχθηκαν οι Καβαλιώτες τον ίδιο και τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στους εξωτερικούς χώρους είπε: «πολύ ζεστά, πολύ ζεστά. Οι βορειοελλαδίτες είναι υπέροχοι άνθρωποι. Κούκλα η πόλη». 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 

 

 

 

Η υπόθεση 

 

Η σειρά ξεκινά με τη Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) να επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην πόλη που γεννήθηκε, την Καβάλα, μετά από 17 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της. 

 

Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 17 χρόνια. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει, είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. 

 

Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης

 

Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. 

 

Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ' το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα».   

 

ΑΝΤ1 

Πρεμιέρα: Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00 

Προβολή: από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00 

 

Συντελεστές: 

 

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου 

 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Βίκυ Μανώλη 

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου 

 

Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης, Γιάννης Κουρπαδάκης 

 

Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα 

 

Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου 

 

Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης 

 

Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions 

 

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη

 

Στον ρόλο του Δήμου: ο Μάριος Αθανασίου

 

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη, Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη   

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ