Water Polo

Κάποιες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες που αναφέρουν πως υπήρξε ένταση μετά από αγώνα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17), στην Καβάλα, την Κυριακή (17/03).

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Ολοκληρωθήκαν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τις ηλικιακές κατηγορίες Junior Κ-11, Μίνι Παίδων Κ-13, Παίδων Κ-15 και Εφήβων Κ-17

Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γ' κατηγορίας , χάλκινο μετάλλιο για τους Καβαλιώτες πολίστες που επάξια εκπροσώπησαν την πόλη μας.

Πρόκριση για το τμήμα Μίνι Παίδων Κ-13 στην πρώτη τους επίσημη αγωνιστική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

 

Με δύο νίκες και μία ήττα το τμήμα υδατοσφαίρισης Παίδων Κ-15 της Καβάλας προκρίθηκε επάξια στην ημιτελική φάση του Πανελ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την υδατοσφαίριση της Καβάλας η πρώτη μέρα των αγώνων της Β' προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΠΑΙΔΩΝ Κ-15 στην πόλη της Καβάλας. 

 

Στην Καβάλα θα διεξαχθούν οι αγώνες για την Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15). 

 

Ακολουθώντας την επιτυχία του τμήματος Εφήβων Κ-17 που προκρίθηκε στην Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πριν 2 εβδομάδες, σειρά είχαν οι μικρότεροι πολίστες μας να πράξουν το ίδιο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12/12. 

1.«Φιλικοί αγώνες» στα πλαίσια της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων (Μίνι Παίδων και Εφήβων)  για την συμμετοχή τους στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.  
 

Η ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού, συνδυασμό εκγύμνασης μυαλού και σώματος, ομαδικότητα, με μια μεγάλη γκάμα τμημάτων:

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το τμήμα Water Polo του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Καβάλας, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας ''ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ'' και την ΚΟΕ, την Α' Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στον Όμιλο Καβάλας