στάδιο Ανθή Καραγιάννη

Το “Ανθή Καραγιάννη” είναι μία πιθανή λύση έτσι ώστε να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας την Κυριακή (24/03).

Με ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ενημέρωσε πως θα δοθούν από την περιφέρεια άλλες 100 χιλιάδες ευρώ (είχαν δοθεί πρόσφατα 70 χιλιάδες), για έργα στο “Ανθή Καραγιάννη”, που αφορούν τον φωτισμό, τον στίβο ακόμα και το θέμα του στεγάστρου.

Ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, υπέγραψε απόφαση για εργασίες έως του ποσού των 70.000 ευρώ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απάντησε στο ερώτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Λάρισας, Κώστα Φλώρου, για την ανάγκη αναβάθμισης του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάποια αίτηση για χρηματοδότηση για το στάδιο από πλευράς του Δήμου Καβάλας.

Λόγω των ισχυρών ανέμων έπεσαν δέντρα έξω από το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, το πρωί του Σαββάτου (04/11).

Το Σάββατο (21/10) ο Νέστος Χρυσούπολης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο ΑΟ Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο “Ανθή Καραγιάννη” στην αναμέτρηση με τη Νίκη Ευκαρπίας, το Σάββατο (07/10).

Πλήθος κόσμου από νωρίς στο στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" στην Καβάλα, για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, το βράδυ της Τετάρτης (30/08).

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Cosmopolis, μετά από οδηγία της Panic Live που διοργανώνει τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενημέρωσαν πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος και το πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” για τη συναυλία, ενώ στην είσοδο θα υπάρξει έλεγχος χειραποσκευών.

Λόγω της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», την Τετάρτη (30/08), το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας έβαλε έκτακτα δρομολόγια προς το στάδιο.

Για την απόφαση του δήμου Καβάλας, να κλείσει το Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για 21 μέρες μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

Το Κέντρο Κοινότητας Καβάλας και ο Σύλλογος Παλαίμαχων του ΑΟΚ, διοργάνωσαν φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη", αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, με τη συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών και των γονιών τους.

Την Τετάρτη (21/06) στις 18:30 το απόγευμα και όχι την Παρασκευή (16/06) όπως αρχικά είχε οριστεί, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στις 30 Αυγούστου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Την Παρασκευή (16/06) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στις 18:30 το απόγευμα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. Ο αγώνας διοργανώνεται από ΑΟΚ και Δήμο Καβάλας, με την είσοδο στο γήπεδο να είναι ελεύθερη προς το κοινό.

Από τις 12 έως τις 21 Μαΐου το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” θα φιλοξενήσει το Ιταλικό Circo Acquatico Bonaccini, που έρχεται στην Καβάλα μετά την επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Βύρωνα Καβάλας και Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Αιχμές και ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη επιρρίπτει στη διοίκηση του δήμου Καβάλας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Alex Haditaghi. 

Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κάνουν τις προπονήσεις τους οι αθλητικοί όμιλοι του στίβου στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη μόλις δύσει ο ήλιος αφού τα φώτα που ανάβουν είναι ελάχιστα ενώ στο σημείο του τάπητα που τρέχουν παιδιά και αθλητές ο φωτισμός είναι ανεπαρκέστατος. 

Επιστροφή στον αθλητισμό μετά την πανδημία του COVID-19 γίνεται  ομαλά και με οδηγό την προστασία της δημόσιας και ατομικής υγείας. Μέχρι τώρα η υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει εκδώσει οδηγίες για την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους για την τεράστια και πολύ συγκινητική στήριξη τους στο ντέρμπι με την ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο 12ος παίκτης μας, ήταν εκεί και με δυναμική του παρουσία στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της πολυπόθητης και πολύ σπουδαίας νίκης.

Ενημερώνουμε ότι  ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2019-2020 για όλες τις θύρες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ενώ για τους μη κατόχους υπάρχει γενική είσοδος. 

Με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι μια μητέρα απαθανατίζει τα προβλήματα που υπάρχουν με την κατάσταση στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου Ανθή Καραγιάννη. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook και ζητά από τους αρμοδίους να παρέμβουν πριν όπως επισημαίνει συμβεί κάποιο ατύχημα.

Με την συμμετοχή 450 αθλητών και 40 σωματείων από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, καθώς και τις Σέρρες, όπως επίσης και με την παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών και θεατών, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 22 Απριλίου 2018,  το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ΠΠΑ-ΠΚΑ στην πόλη μας και στο στάδιο «Ανθή Καράγιαννη» υπό το φως των προβολέων.