Την Τετάρτη (21/06) στις 18:30 το απόγευμα και όχι την Παρασκευή (16/06) όπως αρχικά είχε οριστεί, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. 

 

Η αναμέτρηση άλλαξε μέρα λόγω του Εθνικού πένθους για το ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου.

 

Ο αγώνας διοργανώνεται από ΑΟΚ και Δήμο Καβάλας, με την είσοδο στο γήπεδο να είναι ελεύθερη προς το κοινό.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού αγώνα για τη γιορτή του Πατέρα (Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023).

 

Ο εξ αναβολής φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλας και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 18:30, στο στάδιο "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ". 

 

Διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και ο Α.Ο.Καβάλας, ο οποίος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του Κέντρου Κοινότητας, προκειμένου να τιμήσουν αμφότεροι τους μπαμπάδες με αφορμή τη γιορτή  του πατέρα. 

 

  • Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη της συνεισφοράς και του ενεργότατου ρόλου του πατέρα στην ψυχαγωγία, διαπαιδαγώγηση, κοινωνικοποίηση των παιδιών του και κατ΄ επέκταση της καθημερινής προσπάθειας για τη διαμόρφωση και ενδυνάμωση των ενδοοικογενειακών δεσμών που αποτελούν θεμέλιο της πορείας κάθε παιδιού σε κάθε τυπική, μονογονεϊκή, ανάδοχη ή άλλη οικογένεια. 

 

  • Οι παλαίμαχοι, οι ίδιοι ως πατεράδες ή οικείοι τους, αγκαλιάζουν και στηρίζουν έμπρακτα την παραπάνω δράση. 

 

  • Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αναλήφθηκε από το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια της προσπάθειάς του να ευαισθητοποιήσει την ευρύτερη κοινωνία για την αναγνώριση και υποστήριξη του γονεϊκού ρόλου.”