Πολεμικό Ναυτικό

Το Πολεμικό Ναυτικό κλήθηκε για εξουδετέρωση μετά τον εντοπισμό μιας νάρκης, όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας που εκτέλεσαν οι βατραχάνθρωποι του Αρχηγείου Στόλου εντοπίστηκε ακόμη μία.

Το υδρογραφικό-ωκεανογραφικό πλοίο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (Υ/Γ-ΩΚ) Α-478 «Ν

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη την Δευτέρα 6/12 στον εορτασμό του Προστάτου του Πολεμικού και Εμπορικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που τελέσ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ.

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» κατέπλευσε το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) η πυραυλάκατος P-68 «Δανιόλος» του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο, το «Θωρηκτό Γεώργιος Αβέρωφ», στην Μαρίνα Φλοίσβου, για τον εορτασμό της Επετείου από το Κίνημα του Ναυτικού

Ολοκληρώθηκαν στη Θάσο οι εκδηλώσεις για το “Μέγα το της θαλάσσης κράτος” οι οποίες περιαλάμβαναν και την

Εντυπωσιασμένοι έφυγαν αργά το βράδυ του Σαββάτου όσοι βρέθηκαν στο θεατράκι του Θεαγένη, μπροστά από τη μαρίνα του Λιμένα στη Θάσο, στη συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού. 

 

 Στο λιμάνι της Θάσου θα καταπλεύσει το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουνίου η Πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού «ΤΠΚ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ»μετά το πέρας της άσκησης «Καταιγίς 2018». Το πλοίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 το απόγευμα. 

Η Θάσος και η Καβάλα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού για τις φετινές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».