πλημμυροπαθείς

Το παράρτημα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κα Στέλλα Ρόκκου και στη σχολή κεραμικής "ΓΑΙΑ", για τη διοργάνωση bazaar στο δημιουργικό χώρο NEKUBI. 

Τη Δευτέρα (25/09), ένα φορτηγό με είδη ανάγκης που μάζεψαν πολίτες του Δήμου Παγγαίου, έφυγε για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Η ΟΕΒΕ Καβάλας είχε μία μεγάλη δράση, καθώς συγκέντρωσε χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Το πρωί της Δευτέρας (18/09), ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από τον Δήμο Καβάλας.

Από την Τετάρτη (13/09) έως την Παρασκευή (15/09), ο Σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Καβάλα, κάνει συλλογή ειδών ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

Ένα συγκινητικό μήνυμα στέλνουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Συλλέχθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το Κέντρο Υγείας Θάσου.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Καβάλας σχετικά με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. 

Η οικογένεια του Γιώργου Τσαλόγλου, μετά τους 4,5 τόνους εμφιαλωμένου νερού, που δώρισε σε συνεννόηση με το Δήμο Καρδίτσας, σε πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, επιστρέφει στην Καβάλα για να ξαναφύγει.

4,5 τόνους εμφιαλωμένο νερό πρόκειται να παραδώσει, μετά από συννενόηση με το δήμο Καρδίτσας, η οικογένεια του Γιώργου Τσαλόγλου.

Εξεδόθη το ΦΕΚ για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών επαγγελματιών του Νέστου το 2018, όπως κάνει γνωστό ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Γιάν

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών και επιχειρήσεων στην έκκληση που απηύθυνε προ ημερών ο Δήμος Καβάλας, για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Η προσπάθεια στήριξης των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας, με πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

 

Ο Δήμος Παγγαίου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης και προσφοράς, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

 

Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, όπως άλλωστε είχε συμβεί και τα πρώτα 24ωρα των καταστροφών στη Θάσο, αντέδρασε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης για το θέμα ενίσχυσης τ

Μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης για τη Θάσο ζήτησε από το Υπουργείο Οικονομικών ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Απόστολο Βεζυρόπο