παραλία Οφρυνίου

O επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, εκφράζει τους προβληματισμούς του, για πινακίδες που δείχνουν την κατεύθυνση για τις παραλίες Οφρυνίου και Ορφανίου, καθώς αυτές αντί να γράφουν στα αγγλικά “beach” για να ενημερώνουν τους τουρίστες, γράφουν… “paralia”.

Προχωρά η διαδικασία για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στο Costa Ofrynio, στην Καβάλα, καθώς εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το πρώτο ξενοδοχείο της επένδυσης.

Σε ένα μικρό θεματικό κήπο έχει μεταμορφώσει ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη τον προαύλιο χώρο των κεντρικών του γραφείων, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, γεμάτο με εντυπωσιακά τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας.

Η ζωή ενός άνδρα κινδύνεψε σοβαρά το βράδυ της Κυριακής (20/08), σε ταβέρνα της Παραλίας Οφρυνίου, σύμφωνα με ανάρτηση της Αριάδνης Παπαφωτίου, μέλος του Συλλόγου «Η Παραλία». 

Σημαντικές ζημιές σε καταστήματα, αυτοκίνητα και και beach bar προκάλεσε ένα ξαφνικό μπουρίνι στην Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου.

Η επιστολή αφορά την απορροή επεξεργασμένου νερού βιολογικού καθαρισμού Παραλίας Οφρυνίου-Ορφανίου σε κατοικημένη περιοχή. 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, παρά την απρόσμενη βροχή, για 2η συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση "Περί οίνου και Γεύσεων Παγγαίου" στην Παραλία Οφρυνίου.

Την παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) από ψηλά παρουσιάζει με ένα βίντεο από ψηλά ο  Θανάσης Ταβλαράκης, δίνοντας λίγο «άρωμα» καλοκαιριού.

Για εμπρηστή που έβαλε στο μάτι τα τροχόσπιτα στην παραλία Οφρυνίου με αφορμή τη φωτιά της περασμένης Δευτέρας κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής.

Την προηγούμενη Δευτέρα, εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες μεγάλων γραφείων Real Estate  από την Αμερική, μέλη του National Association of Realtors, βρέθηκαν στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, όπου και φιλοξενήθηκαν από τον όμιλο εταιρειών Κουρτίδη.

Ο ΑNT1, η εκπομπή «Στούντιο με Θέα» και η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη παρουσίασαν τις ενέργειες προβολής της Παραλίας Οφρυνίου και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της Kourtidis Group.

Για πλημμυρισμένα οικόπεδα εδώ και μήνες κάνουν λόγο οι κάτοικοι στην παραλία της Κάριανης γεγονός που όπως λένε προσελκύει όλη τη μέρα φίδια και κουνούπια.

Ένας άνδρας 79 ετών και μία γυναίκα 72 ετών ήταν οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου το απόγευμα της Κυριακής.

Εικόνες καταστροφής αντικρύζουν την επόμενη μέρα της καταιγίδας οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Παραλίας Οφρυνίου στον Δήμο Παγγαίου.

Με έναν γιατρό στελεχώθηκε από τη Δευτέρα το Πολυδύναμο (μόνο στο όνομα) Ιατρείο της παραλίας Οφρυνίου, με τις ανάγκες να μην καλύπτονται.

Ένα 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο ήταν κλειστό.

Για πυρκαγιά σε παράνομη ανεξέλεγκτη χωματερή του Οφρυνίου κάνουν λόγο σε επιστολή τους προς τον δήμαρχο Παγγαίο

Στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στην Παραλία Οφρυνίου του Παγγαίου βρέθηκε ένα βλήμα που δεν είχε εκραγεί από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Τον Μάιο του 2023 θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο, Alexandrou Chora Resort, στο τουριστικό multip

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει η μεγάλη τουριστική επένδυση Costa Ofrynio στην Καβάλα, με τις πρώτες εργασίες να βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξ

«Η απουσία αποχετευτικού συστήματος στην παραλιακή ζώνη  Οφρυνίου-Ορφανίου-Κάριανης καθώς και η μή λειτουργία το

Με ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή άρτια επανδρωμένα ενισχύεται το Πολυδύναμο Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου.

Ενισχύεται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με μόνιμο ασθενοφόρο το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο

Σελίδες