Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων

Στο γραφείο του Δημάρχου Νέστου  Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου παρουσία νομικών καθώς και της  Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου προκειμένου να δρομολογηθεί η ένσταση που θα υποβάλλει ο Δήμος  Νέστου προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών

Ανακαλείται με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η προηγούμενη απόφαση που έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο λιμάνι της Κεραμωτής τους θερινούς μήνες. 

Επιστολή στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης  απέστειλε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος,προκειμένου να  ενημερωθεί για την τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων για τη διέλευση των βαρέων οχημάτων από την Κεραμωτή. 

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων από το λιμάνι της Κεραμωτής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νέστου το ΦΕΚ έχει ήδη κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στον ΟΛΚ προκειμένου να προβούν στις δικές τους ενέργειες.